Previzualizare Extinsă:Trailer Uimitor THE HOBBIT:THE DESOLATION OF SMAUG Şi Noul VideoBlog

Previzualizare Extinsă:Trailer Uimitor THE HOBBIT:THE DESOLATION OF SMAUG Şi Noul VideoBlog

Având mai puţin de o lună până la premiera celui de al doilea film din trilogia The Hobbit, campania de marketing pentru The Desolation Of Smaug ajunge la nivelul maxim de frenezie, iar cel mai recent trailer cât și noul blog de ​​producție, prezintă cadre noi fantastice dar şi dezvăluiri ce te vor lăsa cu gura căscată.

Este uimitor cât de departe a ajuns tehnologia în doar doisprezece ani de la realizarea trilogiei Lord Of The Rings şi cât de mult ţine regizorul Peter Jackson să mulţumească publicul şi să ia legătura cu fanii săi şi ai scriitorului J.R.R. Tolkien.
Regizorul a lansat în trecut, o serie de video bloguri pentru An Unexpected Journey, primul film din trilogia The Hobbit, anunţând încă din primele zile începerea producţiei şi a folosit pagina sa de Facebook pentru a da oamenilor ştiri pe de platourile de filmare precum şi multe alte actualizări.
Prin amabilitatea domnului Peter Jackson, fanii au fost foarte entuziasmaţi să vadă primele imagini ale post-productiei mega trilogiei The Hobbit dar şi mici detalii ca prima zi de filmare pentru The Hobbit, sau căutarea fantastică de locaţii din Noua Zeelandă, dar şi prezentarea tuturor studiourilor în care s-a filmat noua trilogie.Bard the Bowman, Gandalf, Bilbo Baggins şi Thorin Oakenshield în The Hobbit:The Desolation Of Smaug

Un material complet ce merită urmărit de la cap la coadă, mai ales dacă eşti un fan Tolkien sau dacă doar încerci să îţi faci o idee despre magnitudinea cu care se lucrează la o asemenea producţie, câţi oameni sunt implicaţi în realizarea trilogiei complete, dar şi cât timp i-a luat lui Peter Jackson şi echipei sale să filmeze simultan toate cele trei filme.
Ieri, regizorul Peter Jackson și o bună bucată din distribuţia trilogiei The Hobbit, au luat parte la un eveniment de nivel mondial cu fanii, eveniment ce a fost difuzat live simultan, pe tot globul.
Nu numai că au fost adresate întrebări la care distribuţia şi regizorul au răspuns în direct, dar producătorii au lansat cu această ocazie şi un trailer nou, dar şi un nou video-blog din spatele camerelor de filmat, clip ce a lăsat din nou fanii cu gura căscată.
Noul trailer este probabil cel mai fantastic trailer de până acum, un trailer complet şi extins ce dezvăluie mult mai multe evenimente din complotul celui de al doilea film, dar şi cadre extinse cu mai multă acţiune şi efecte speciale spectaculoase.

Postere noi pentru caracterele din The Hobbit:The Desolation Of Smaug

Cât despre video-blogul pe care regizorul l-a pregătit pentru fanii săi, nu pot decât să spun că dezvăluie chiar mai multe de cât ar trebui, dar este uimitor cum reuşeşte un asemenea clip să îţi dea o idee despre munca enormă ce se petrece în spatele camerelor de filmat şi cât timp le-a răpit celor implicaţii, să revină pe platourile de filmare, pentru câteva re-filmari necesare celui de al doilea film, dar şi ultimului film din trilogie.
Pentru cei ce sunt curioşi, o să postez în acest articol şi evenimentul mondial The Hobbit: The Desolation Of Smaug, mai ales că cei prezenți la eveniment, Orlando Bloom, Evangeline Lilly, Luke Evans, Richard Armitage, Lee Pace, și Andy Serkis au discutat despre subiecte legate de trilogia The Hobbit, inclusiv despre cele 10 săptămâni de filmare suplimentare din această vară, ce personaj clasic a inspirat performanța lui Lilly pentru rolul Tauriel, dar şi dacă vom vedea momentele amuzante din spatele camerelor de filmat pentru noua trilogie.

Poster oficial final pentru filmul The Hobbit:The Desolation Of Smaug

The Hobbit: The Desolation Of Smaug ajunge în cinematografe începând cu data de 13 Decembrie, iar ultima parte a trilogiei intitulată There and Back Again va ajunge pe ecrane în Decembrie 2014.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.