Trailer Nou Complet Pentru Filmul HERCULES: THE LEGEND BEGINS

Kellan Lutz, îl interpretează pe legendarul erou mitic în filmul Hercules: The Legend Begins, iar noul trailer complet al filmului, prezintă o poveste de origini în care semizeul duce un război personal cu duşmanii ce stau în calea destinului său.

Kelan Luts în rolul semizeului din filmul Hercules: The Legend Begins

Avem un UPDATE IMPORTANT: citeşte la finalul articolului.
Probabil mulţi dintre voi sunteţi confuzi atunci când vine vorba de viitoarele filme Hercules, iar în caz că încă nu ştiai, vor fi două filme Hercules ce vor ajunge în cinematografe în 2014.
Unul în care Dwayne Johnson (Fast & Furious 7) joacă o versiune mai antică şi mai brutală a poveştii lui Hercule ce a degenerat într-un mercenar, în timp ce celălalt este intitulat Hercules: The Legend Begins și îl are în rolul principal pe starul din saga Twilight, Kellan Lutz, care joacă o versiune mai tânără a fiul lui Zeus.
Iată că cei de la Summit Entertainment au lansat un nou trailer teatral complet pentru producţia Hercules: The Legend Begins, filmul în care Kellan Lutz încearcă din răsputeri să spună povestea de origine a lui Hercule.

Scenă de luptă din filmul Hercules: The Legend Begins

Hercules: The Legend Begins urmărește aventurile mai tânărului Hercule, atunci când el trebuie să decidă dacă să fugă pentru a trăi cu dragostea adevărată – Prinţesa de Cretă, Hebe (Gaia Weiss) care a fost promisă fratelui său – sau trebuie să îmbrățișeze ceea ce-i rezervă destinul ca un semi-zeu ce a fost proorocit că va răsturna tirania regelui Amphitryon (Scott Adkins) și va restaura pacea în Grecia antică.
Iar dacă cumva vei detecta câteva asemănări cu povestea modernă de originii a supereroilor moderni în acest sinopsis, ei bine, ne e o coincidență – mai ales că personajele din mitologia antică sunt strămoșii de astăzi a supereroilor din benzile desenate.

Kelan Luts în rolul semizeului din filmul Hercules: The Legend Begins

Acest nou trailer, este cu siguranţă o îmbunătăţire faţă de primul teaser trailer al filmului, dar şi așa, după cum veţi vedea în trailer, filmul pare o epopee istorică realizată în vena unui film cu gladiatori, mai degrabă decât un film istoric cu un buget decent.
Este încă destul de devreme să ne putem da cu părerea, dar, în noul trailerul, starul filmului Kellan Lutz are parte doar de două linii de dialog, efectele speciale arată destul de dubios și evident că nu există vreo scenă fantastică ce să confirme că acest film îl va întrece pe cel în care joacă Dwayne Johnson, stabilit pentru lansare în vara anului viitor.

Noul poster oficial The Legend Of Hercules (vezi update-ul de mai jos)

În film mai joacă Scott Adkins, Gaia Weiss, Liam McIntyre, Liam Garrigan, Johnathon Schaech, Roxanne McKee, și Rade Serbedzija.
Hercules: The Legend Begins ajunge în cinematografele 3D şi cele normale pe 10 Ianuarie 2014.

UPDATE IMPORTANT:
Nu se ştie exact movtivul acestei mutări strategice, dar cei de la Summit Entertainment s-au răzgândit şi eu reintitulat filmul în: THE LEGEND OF HERCULES.
Am facut un update al posterului de mai sus şi al trailerului de mai jos, ca să reflecte mai bine noul titlu al filmului.
✐ Silviu

5 comentarii

  1. Absolut nimic de-a face cu Hercule. Oare au deschis vreo carte înainte de a face un astfel de film?! sau se bazeaza doar pe instinctul unui ratat de scenarist.
    Viața lui Hercule este mult mai fascinanta decât această porcarie de film. Pacat.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.