Acţiune Extinsă În Noul Trailer Pentru ROBOCOP: Un Produs Tehnologic Ce Dezvoltă Conştiinţă Proprie

Noul trailer extins pentru remake-ul sci-fi RoboCop, oferă cadre noi pline de acțiune, efecte speciale costisitoare dar și imagini fantastice cu eleganta armură ce o poartă actorul Joel Kinnaman.

Trailer nou extins pentru ROBOCOP

„Este America robofobica?” se întreabă personajul lui Samuel L. Jackson în noul trailer pentru filmul sci-fi Robocop.  Nu ştim sigur răspunsul la această întrebare, dar va trebui să așteptam până în februarie pentru a afla acest lucru.  Studioul ne oferă astăzi, cea de-a doua pre vizualizare din noul trailer pentru Robocop, oferind mai multe imagini pline de acțiune cu starul Joel Kinnaman, cel ce îl interpretează pe ofiţerul de poliţie Alex Murphy în viitorul film ce este un remake al clasicului film sci-fi cu acelaşi nume.
Inițial stabilit pentru lansare pe 9 August 2013, Robocop s-ar putea să nu arate ca un film scump, iar data de lansare nouă stabilită pentru Februarie 2014, sugerează că producătorii au așteptări modeste.
Totuşi, filmul a costat 120 de milioane de dolari, astfel că vânzările de la boxoffice vor trebui să fie cât de cât robuste.
Remake-ul Robocop a fost un punct de controversă în rândul fanilor filmului original din 1987, încă de la anunțul că proiectul ar putea fi realizat.

Joel Kinnaman este Alex Murphy în filmul ROBOCOP

Drumul filmului către cinematografe, a fost la fel de controversat, regizorul brazilian Jose Padilha, având parte de câteva obstacole în realizarea remake-ului, începând de la lupta sa tăcută cu studioul, atunci când viziunea sa modernă despre povestea Robocop 2014, nu a fost aprobată de studio şi terminând cu amânarea datei de lansare cu aproximativ şapte luni, din cauza scenariului slab şi a unor refilmari ce au fost necesare.
Varianta din 2014 a lui Robocop, este o poveste mult mai filozofică decât cea originală, o poveste ce se centrează pe problemă naturii sufletului și pe ceea ce ne defineşte pe noi ca oameni.
În noul RoboCop, anul este 2028 şi compania multinaționala OmniCorp se află în topul cercetărilor de tehnologie robotică.
Peste tot în lume, dronele lor au fost folosite de armată pentru menţinerea păcii, iar acest lucru a adus miliarde companiei.

Samuel L. Jackson este Pat Novak în ROBOCOP

Acum, OmniCorp vrea să implementeze tehnologia controversată pe frontul de acasă, acolo unde ei văd o oportunitate bună pentru a reuşi să calmeze criminalitatea scăpată de sub control.
Când ofiţerul Alex Murphy (Joel Kinnaman) – un soţ iubitor, tată și polițist bun, care face tot posibilul pentru a stopa valul de criminalitate și corupție din Detroit – este grav rănit la datorie, celor de la OmniCorp li se oferă şansa de a realiza o nouă invenţie: un ofiţer de poliţie parte-om, parte robot.
OmniCorp plănuieşte să realizeze câte un RoboCop în fiecare oraș, aducând astfel și mai multe miliarde acționarilor.  Dar, nu au prevăzut un singur lucru: există încă un om în interiorul invenţiei robotice, un om determinat să îşi facă dreptate.

Poster nou pentru filmul ROBOCOP

Oricum ar fi, vă invit să vedeţi noul trailer extins pentru viziunea modernă a lui Robocop, film regizat de Jose Padilha (The Elite Squad), cu Joel Kinnaman în rolul principal, alături de Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Jay Baruchel, Abbie Cornish, Michael K. Williams şi Jackie Earle Haley.
Îl vom putea admira pe Robocop începând cu data de 7 Februarie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.