Noul Trailer Pentru Filmul ROBOCOP, Prezintă Viitorul Justiției Mondiale

În noul trailer pentru remake-ul ROBOCOP, actorul Joel Kinnaman joacă rolul lui Alex Murphy, ofițerul de poliție rănit critic, ce este transformat într-o figură reprezentativă pentru compania OmniCorp: Robotul polițist cu inițiativă.

Joel Kinnaman în rolul Robocop 2014

Noul trailer ce a ajuns online, ne dezvăluie în primul rând că, Robocop, va avea parte de cel puţin două armuri diferite, dar în acelaşi timp, pune accentul pe transformarea radicală a ofiţerului de poliţie Alex Murphy în RoboCop şi scoate în evidenţă scena în care acesta se trezește la noua sa viață.
Trailerul aduce cu sine şi o mulţime de imagini noi, dar în special o mulţime de replici interesante între creatorul lui Robocop, Dr. Dennett Norton interpretat de Gary Oldman, şi produsul său.
Asta chiar înainte ca trailerul să prindă viteză și să declanşeze acțiunea prezentă în film.
Judecând după imaginile spectaculoase din trailer, noul RoboCop arată aproape super-eroic, iar modul în care acesta se aruncă în luptă cu modelul ED-209, este poate prea malefic.

Gary Oldman şi Michael Keaton în Robocop 2014

Din fericire, ştim că Robocop nu se pierde cu firea, iar omul din interiorul costumului, va încerca să afle calea cea dreaptă în tot acest proces de transformare în justiţiarul poliţist.Varianta din 2014 a lui Robocop, este o poveste mult mai filozofică decât cea originală din 1987, o poveste ce se centrează de data aceasta pe problema naturii sufletului și pe ceea ce ne defineşte pe noi ca şi oameni.
Inițial stabilit pentru lansare pe 9 August 2013, Robocop s-ar putea să nu arate ca un film scump, iar data de lansare nouă stabilită pentru Februarie 2014, sugerează că producătorii au așteptări modeste.
Totuşi, filmul a costat 120 de milioane de dolari, astfel că vânzările de la boxoffice vor trebui să fie cât de cât robuste.

Poster Robocop 2014

Filmul regizat de Jose Padilha (The Elite Squad), are în distribuţie actori ca Joel Kinnaman, Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Jay Baruchel, Abbie Cornish, Michael K. Williams şi Jackie Earle Haley.
Îl vom putea admira pe Robocop începând cu data de 7 Februarie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.