Trailer Nou THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE – Speranţa E Mai Puternică Decât Frica

Revoluţia e pe cale să înceapă în cele douăsprezece districte din Panem, iar Katniss Everdeen (Jeniffer Lawrence) este pe cale să afle preţul victoriei, în noul trailer pentru The Hunger Games: Catching Fire.

Jennifer Lawrence în rolul Katniss Everdeen din filmul The Hunger Games: Catching Fire

Încă de la anunțarea producţiei The Hunger Games: Catching Fire toate materialele promoţionale scoase pe piață au evitat cu grijă un lucru important: ce se întâmplă în a doua parte a filmului.
Ei bine, cu câteva săptămâni înainte de lansarea mondială din 22 noiembrie, aflăm că Katniss și Peeta (Jennifer Lawrence și Josh Hutcherson), intră înapoi în joc, iar de data aceasta, nu luptă doar pentru omagiile publicului, ci poartă un adevărat război cu o listă completă de foști câștigători.

Katniss Everdeen în THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE

The Hunger Games: Catching Fire începe cu întoarcerea acasă a lui Katniss Everdeen după ce a câștigat a cea de-a 74-a ediţie a Jocurilor Foamei, împreună cu colegul ei de tribut Peeta Mellark.
Câștigarea jocurilor înseamnă şi responsabilitatea unui tur al victoriei, de-a lungul căruia Katniss simte că o rebeliune este pe cale să izbucnească în toate districtele.
Cu toate acestea, Capitoliul încă controlează absolut totul, iar președintele pregăteşte cea de-a 75-a ediţie a Jocurilor Foamei, un concurs ce nu va fi ca toate celelalte, o ediţie ce ar putea schimba pentru totdeauna Panemul.

Poster THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE

The Hunger Games: Catching Fire este regizat de Francis Lawrence după un scenariu scris de Simon Beaufoy și Michael Arndt şi are în distribuţie staruri că Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Lenny Kravitz, Stanley Tucci și Donald Sutherland.
The Hunger Games: Catching Fire se dezlănţuie în cinematografele din jurul lumii începând cu data de 22 Noiembrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.