Vezi Lista Cu Cele Mai Piratate SERIALE TV Din 2013

Lista celor mai piratate seriale din 2013, dovedeşte incă odată că pirateria de pe internet şi majoritatea descărcărilor ilegale, sunt provocate în general, de lipsa unor linkuri oficiale plătite.

Cele mai piratate seriale tv din 2013

Ca în fiecare an, fie că ne place sau nu, descărcarea filmelor, a serialelor și a emisiunilor TV, este un fapt real cu cifre covârşitoare. Odată cu apunerea erei în care pelicula era stocată analogic fiind distribuită prin intermediul casetelor video, a venit şi vremea produsului digital, acel produs ce poate fi prelucrat şi stocat cu uşurinţă pe o staţie de lucru digitală. Odată ce un film sau un serial este adus la stadiul de fişier digital pe un calculator, el poate fi duplicat cu uşurinţă, existând modalităţi eficiente de distribuţie a unor materiale ce sunt protejate legal. Practica ilegală de a distribuii pe internet conţinut protejat prin lege se numeşte piraterie şi este din ce în ce mai răspândită. Cu toate astea, în fiecare an, multe seriale de televiziune, au în continuare audiențe şi încasări ce sparg recorduri.
Cei de la TorrentFreak au lansat listele anuale ale celor mai piratate seriale TV de-a lungul anului 2013. Pentru al doilea an consecutiv, serialul celor de la HBO – Game Of Thrones, a fost showul TV cel mai piratat, cu un al treilea sezon ce a marcat 5,9 milioane de descărcări ilegale, în conformitate cu statisticile celor de la Torrent Freak.
Acesta este un număr considerabil mai mare decât cele 4.280.000 de descărcări, ce reprezintă recordul de descărcări ilegale ale serialului de anul trecut.
Ultimul sezon al serialului Breaking Bad a făcut atâta vâlvă încât a plasat serialul pe locul doi cu 4,2 milioane de descărcări, urmat de The Walking Dead, cu 3,6 milioane.
Şi ca „surpriză”, se pare că şi seriale mai noi ca, Vikings sau Arrow au ajuns pe lista „onorifică” din acest an.
Lista celor mai piratate seriale din 2013, utilizează statistici de pe trackerele publice BitTorrent, iar cifrele de mai jos, reprezintă numărul descărcărilor de pe internet pe decursul anului 2013.

1.  Game Of Thrones – 5,9 milioane    
Game Of Thrones este cel mai piratat serial în 2013

2.  Breaking Bad – 4,2 milioane            
Breaking Bad Poster

3.  The Walking Dead – 3,6 milioane    
The Walking Dead Poster

4.  The Big Bang Theory – 3,4 milioane
The Big Band Theory Poster

5.  Dexter – 3,1 milioane                        
Dexter Poster

6.  How I Met Your Mother – 3 milioane
How I Met Your Mother Poster
7.  Suits – 2,6 milioane                          
Suits Poster

8.  Homeland – 2,4 milioane                 
Homeland Poster

9.  Vikings – 2,3 milioane                      
Vikings Poster

10.  Arrow – 2,2 milioane                      
Arrow Poster
Care a fost serialul tău preferat în 2013?

✐ Silviu

4 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.