DWAYNE JOHNSON Revine În Rolul Recuperatorului Beck Din Continuarea THE RUNDOWN 2

Filmul de acţiune The Rundown (Welcome To The Jungle) din 2003, regizat de Peter Berg, în care Dwayne Johnson joacă alături de Seann William Scott și Christopher Walken, va avea o continuare la care regizorul deja lucrează, confirmând întoarcerea recuperatorului Beck interpretat de Dwayne Johnson.

Dwayne Johnson şi Seann William Scott în The Rundown (2003)

Producţia The Rundown, a fost considerată un eşec atunci când a ajuns în cinematografe, dar a fost o surpriză plăcută atunci când a realizat o cantitate mare de bani din vânzările de pe suport DVD.
Ba chiar şi mai mult de atât, imediat după acest film, Seann William Scott a ajuns să joace şi în filme de acțiune, făcându-şi intrarea în acest gen cu filmul The Dukes of Hazzard.
Pentru cei care încă nu au văzut The Rundown, în film, Dwayne Johnson joacă rolul lui Beck, un expert în recuperări, ce cu scopul de a scăpa definitiv de treburile murdare ce le execută pentru mafiotul Billy Walker, trebuie să facă o ultimă recuperare în Brazilia, de unde îl va prelua pe fiul mafiotului, Billy Travis, care este în căutarea unui idol vechi de aur, numit El Gato Del Diablo.

Rosario Dawson, Dwayne Johnson şi Seann William Scott în The Rundown (2003)

În această aventură, Beck descoperă că ţinta lui nu este un tip chiar aşa de rău precum a fost avertizat și decide să facă echipă până vor găsi obiectul de aur, într-o mină din Amazon.
Dar filmul The Rundown al regizorului Peter Berg, nu este doar un simplu film de acţiune, ci se distinge cu umorul de bună calitate, peisajele interesante din Amazon, cascadorii spectaculoase, dialoguri memorabile, dar mai ales, interpretarea fabuloasă a veteranului Chistopher Walken.
Ştiu că există mulţi fani ce consideră filmul ca fiind unul din cele mai bune filme realizate de Peter Berg, dar după aproximativ zece ani, mulţi dintre noi (inclusiv eu) am renunțat la orice speranță pentru un sequel.
Totuşi, iată că există speranţă. Vorbind cu cei de la site-ul Collider, regizorul Peter Berg a declarat că o continuare pentru filmul original, este în curs de dezvoltare.

Dwayne Johnson şi Seann William Scott în The Rundown (2003)

Din spusele regizorului, el şi echipa de producţie s-au întâlnit cu mai mulţi scenarişti, a vorbit deja cu Dwayne Johnson despre întoarcerea sa la rolul Beck şi are un actor în minte pentru a juca alături de Johnson, ceea ce înseamnă probabil că Seann William Scott nu va reveni în al doilea film.
Deocamdată, regizorul a fost destul de criptic cu privire la complotul filmului, dar ne asigură că acesta va fi demn de acţiunea din primul film.
În ceea ce privește filmările pentru continuarea The Rundown 2 (titlul neoficial), deocamdată nu se ştie nimic, dar momentan Peter Berg, este angajat în regia filmului American Desperado, ce îl are pe Mark Wahlberg în rolul super-criminalului Jon Roberts, care s-a născut în Mafie, a vândut arme ilegal pentru CIA şi a făcut contrabandă cu cocaină pentru cartelul Medellin.

Poster The Rundown (2003)

Iar dacă ai văzut filmul original, scena de jos îţi va aminti de umorul lui Seann William Scott şi de tenacitatea lui Dwayne Johnson, care o cam încasează în această scenă faimoasă din junglă, alături de trailerul oficial al filmului.
✐ Silviu


Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.