EDDIE MURPHY În BEVERLY HILLS COP 4: Filmul Va Fi Regizat De BRETT RATNER

Eddie Murphy se va întoarce la rolul guralivului detectiv din Beverly Hills, ce după aproximativ 20 de ani va reveni pe marele ecran într-un film de lung metraj regizat de Brett Ratner şi produs de Jerry Bruckheimer.

După ce a eșuat în realizarea unui serial TV , lung gestanta continuare pentru trilogia Beverly Hills Cop va ajunge să devină un cerc complet.  Regizorul Brett Ratner a semnat un contract ce îl plasează la cârma viitorului film Beverly Hills Cop IV , la aproximativ cinci ani după ce a fost inițial în discuții cu studioul pentru a regiza filmul. Jerry Bruckheimer produce filmul prin compania să de producţie pentru cei de la Paramount.  Beverly Hills Cop IV a fost în zvonuri ani de zile, încă dinainte ca Eddie Murphy să anunțe cu câţiva ani în urmă că a decis să-l facă un serial de televiziune, mai degrabă decât un film.

Eddie Murphy, Judge Reinhold şi John Ashton în Beverly Hills Cop II (1987)

El a făcut echipă cu Shawn Ryan și a început să facă lobby pentru conceptul serialului la toate rețele de televiziune, încă de acum doi ani. Într-un final, cei de la CBS au ieșit victorioşi în războiul licitaţiilor care au urmat. După ce au vizionat episodul pilot, oficiali de la CBS au decis că nu vor să continue să finanţeze realizarea serialului.  După această nereuşită, actorul Eddie Murphy s-a întors din nou la încercarea sa de a face un film de lung metraj Beverly Hills Cop IV.
Progresul creaţiei filmului s-a mișcat într-un ritm foarte alert de atunci.
Scenarişti filmului Mission: Impossible – Ghost Protocol, Josh Appelbaum şi Andre Nemec au fost aduşi rapid la bordul echipei de producţie pentru a scrie scenariul, iar Jerry Bruckheimer a fost stabilit în funcţia de producător executiv.

Eddie Murphy şi regizorul Brett Ratner

Se pare că Jerry Bruckheimer a încheiat ieri un contract de trei ani cu cei de la Paramount, dar în comunicat, a fost reiterat faptul că Beverly Hills Cop IV va fi una dintre prioritățile de top atât ale studioului cât şi ale lui Bruckheimer.
Scenariul este încă în lucru, dar ar trebui să fie terminat până la începutul anului viitor, în speranţa că filmările pentru Beverly Hills Cop IV vor începe imediat după ce Brett Ratner va termina ultimele retușuri la filmul Hercules cu Dwayne Johnson.
Desigur, Eddy Murphy este deja mai mult decât implicat în această producţie.

Eddie Murphy în Beverly Hills Cop, filmul din 1984

Poate ar fi interesant de spus aici că comunicatul de presă de la Paramount precizează că una din priorităţile lor rămâne şi continuarea pentru celebrul TOP GUN, în care s-a implicat Jerry Bruckheimer şi evident, Tom Cruise.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.