Filmările FAST AND FURIOUS 7, Amânate Pe Termen Nedefinit După Moartea Lui PAUL WALKER

Declaraţiile celor de la Universal Studios şi ale regizorului James Wan, dezvăluie că filmările şi producţia filmului Fast And Furious 7, au fost amânate pe un termen nespecificat, din cauza evenimentelor tragice în care actorul principal al distribuţiei, Paul Walker şi-a pierdut viaţa.

Filmările pentru Fast And Furious 7 sunt amânate din cauza decesului actorului Paul Walker

Filmările pentru filmul Fast & Furious 7, au fost doar pe jumătate terminate, atunci când actorul Paul Walker a suferit un accident de maşină ce a dus la moartea sa tragică.  Actorul, care a jucat în toate filmele din franciză. – în afară de Tokyo Drift – nu şi-a terminat munca ce o avea la continuarea Fast And Furious 7.
În mod normal, producția filmului şi filmările pentru aceasta, au fost amânate, asta pentru a da timp starurilor din franciză, prietenilor, familiei și echipei cu care acesta lucra, timp pentru a jeli trecerea acestuia în nefiinţă.

Paul Walker alături de colegi săi pe platourile de filmare pentru Fast And Furious 7

Cu toate acestea, producția este amânată pe termen nedefinit, până când cei de la Universal Studios, producătorii filmului și regizorul James Wan vor reuşi să pună la punct un plan pentru a continua seria de filme, fără unul din actorii principali ai distribuţiei.
Iar dacă stăm sa ne gândim bine, Paul Walker, era pionul principal în această poveste, mai ales că franciza a început cu povestea sa, a poliţistului Brian O’Conner ce se afla sub acoperire în primul film al francizei.

Maşina în care a murit actorul Paul Walker

Potrivit celor de la Universal, Paul Walker urma să filmeze nişte scene în plus faţă de cele pe care le avea gata, el fiind programat pentru a relua munca în această săptămână în Atlanta, după o pauză de vacanţă.  De fapt, întreaga distribuţie a filmului era programată sa ajungă în Abu Dhabi, pentru a continua filmările acolo.  Aceste planuri sunt acum foarte puțin probabil că se vor întâmpla.
În ceea ce privește viitorul filmului Fast & Furious 7, acesta este încă nesigur, iar după știrile tragice despre moartea lui Paul Walker, producția pe Fast and Furious 7 a fost amânată pe termen nedefinit de un comunicat de presă lansat de oficialii de la Universal.
În timp ce era de aşteptat ca o asemenea decizie sa fie luată, se pare că studioul nu are planuri imediate de a relua lucrul la film.

Paul Walker la filmările pentru Fast And Furious 6

Deocamdată, nici regizorul James Wan şi nici cei de la Universal nu au făcut vreo declaraţie oficială cu privire la viitoarele decizii concrete despre modul în care povestea lui Fast And Furious 7 va fi rescrisă, sau dacă data de lansare curentă, va trebui să fie schimbată.  În tot acest timp, toată atenția rămâne concentrată pe pierderea sfâşietoare a actorului de doar 40 de ani.
În timp ce prietenul actorului şi colegul de platou Tyrese Gibson, a fost copleşit de durere şi a început să plângă, atunci când a ajuns la locul accidentului (vezi foto jos), co-starul Jordana Brewster l-a descris pe Paul Walker ca fiind o „lumină pură”, în timp ce Dwayne Johnson a declarat că: „toată puterea, dragostea și credința mea, se îndreaptă spre îndoliata familie Walker, în aceste clipe sfâşietoare … trebuie să găsim puterea de a trece peste asta în lumina ce a lăsat-o Paul. Te iubesc frate.”

Actorul Tyrese Gibson plânge la locul accidentului lui Paul Walker

Ultimul mesaj al starului Vin Diselcare este şi producător al filmelor – scoate în evidenţă, cât de mult a însemnat pentru el colaborarea cu actorul şi prietenul său Paul Walker:
-„Fratele meu și cu mine … ne-am propus s
ă ajungem la stele împreună… și am obținut mai mult decât am putut spera vreodată cu franciza Fast & Furious.  Frate, jur, îmi va fi foarte dor de tine.  Raiul a câștigat un nou înger.”
Desigur, există zeci de mesaje de la diferite staruri postate pe internet, doar trebuie să căutaţi pe twitter, facebook sau instagram.

Rest In Peace Paul Walker

Fie ca gândurile noastre bune să ajungă la familia îndurerată, la prietenii buni și colegii lui Paul Walker, în aceste momente dificile.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.