Trebuie Să Vezi Cele Patru Clipuri Magnifice Din THE HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG

Patru clipuri noi din producţia lui Peter Jackson, The Hobbit: The Desolation Of Smaug, vin să împărtăşească astăzi cu noi câteva din momentele cheie ale viitorului film ce ne poartă în aventura începută de Bilbo Baggins şi vrăjitorul Gandalf.

Elfii din The Hobbit: The Desolation Of Smaug

Cele patru clipuri ce le vom vedea astăzi, sunt extrem de axate pe conversație, cum de altfel va fi şi majoritatea timpului din film, dar în schimb, noile clipuri, fac o introducere frumoasă noului personaj interpretat de Evangeline Lilly, având în același timp, şi multe cadre noi cu favoritul fanilor din Lord Of The Rings, Legolas (Orlando Bloom).
The Desolation Of Smaug, este ce-a de-a doua parte a trilogiei The Hobbit, iar dacă încă nu ai reuşit să îţi dai seama cam despre ce va fi vorba în film, ar fi bine să vezi cele câteva trailere extinse lansate anterior.

Bilbo Baggins şi Dwarfii din The Hobbit: The Desolation Of Smaug

Surprizele pe care le-a pregătit regizorul Peter Jackson în această continuare, sunt încă cumva ascunse privirilor, iar în ciuda faptului că aceste clipuri dezvăluie cumva unele din punctele de cotitură a trilogiei, există încă întorsături ce vor veni ca nişte surprize plăcute.
După ce veţi vedea clipurile noi, nu veţi mai avea nici un dubiu: cinematografia şi culorile vii ale cadrelor filmului The Hobbit: The Desolation Of Smaug arată uimitor din punct de vedere vizual, iar dacă primul film An Unexpected Journey, ţi-a lăsat impresia că a avut şi momente plictisitoare, noile clipuri ne asigură cumva că orice moment de dialog din The Desolation Of Smaug, are pregătite surprize la care nu te aşteptai.

The Hobbit: The Desolation Of Smaug

Dar, probabil cea mai plăcută apariţie pentru cunoscătorii poveştilor lui Tolkien, va fi personajul inventat şi introdus în poveste de către Peter Jackson: femeia elf Taurielinterpretată de Evangeline Lilly – cea care în noul clip, evidenţiază datoria elfilor de a lupta împotriva răului ce se ridică în Middle Earth.
În clipurile noi, îl mai puteţi vedea pe Bilbo Baggins, care într-un dialog cu Gandalf, e pe cale să dezvăluie ce a găsit în tunelul goblinilor, clipul în care lui Thorin i se atrage atenţia că nu are nici un drept să intre în muntele păzit de Smaug, dar şi interogatoriul interesant cu care Thranduil şi Legolas încearcă să afle informaţii de la un inamic fioros.

Poster oficial The Hobbit: The Desolation Of Smaug - Legolas

The Hobbit: The Desolation Of Smaug ajunge în cinematografe începând cu data de 13 Decembrie, iar ultima parte a trilogiei intitulată There and Back Again va ajunge pe ecrane în Decembrie 2014.
✐ Silviu
Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.