Primul Trailer Cu Limită De Vârstă Pentru 22 JUMP STREET Cu CHANNING TATUM Şi JONAH HILL

În primul trailer pentru continuarea 22 Jump Street, ofiţerii de poliţie Jenko (Channing Tatum) şi Schmidt (Jonah Hill) ajung să se distreze la facultate, iar în stilul lor personal, rezolvă un caz complicat ce pune la încercare parteneriatul lor amuzant.

Jonah Hill, Ice Cube şi Channing Tatum în comedia 22 Jump Street

Reboot-ul 21 Jump Street de anul trecut, a surprins multă lume cu chimia amuzantă dintre Channing Tatum și Jonah Hill, iar energia cu care aceştia au încins atmosfera în film, a atras pe toată lumea din jurul lor.
Aşa că, nu e de mirare că există o continuare ce este intitulată 22 Jump Street, cu majoritatea actorilor din distribuţia primului film și regizorii Phil Lord și Chris Miller la conducerea sequelului.

Jonah Hill şi Channing Tatum în comedia 22 Jump Street

Povestea este mutată de la liceu la facultate, astfel încât există o mulțime de clișee din filmele cu adolescenţi și un nou complot despre o poveste cu droguri, dar şi un personaj care a avut o intervenţie chirurgicală de schimbare de sex, cu toate că ar putea fi doar un lucru accidental.
Iată că cei de la Sony Pictures au lansat şi primul trailer pentru comedia regizată de Phil Lord și Chris Miller, continuare a filmului 21 Jump Street, ce-i găseşte pe Schmidt (Jonah Hill) și Jenko (Channing Tatum), infiltraţi într-un campus de colegiu, unde parteneriatul şi prietenia lor este pusă la încercare, din nou.

Jonah Hill şi Channing Tatum în comedia 22 Jump Street

Ei nu numai că trebuie să rezolve noul caz, dar trebuie şi să îşi dea seama dacă pot avea o relație matură sau dacă adolescenţii din ei, poate să treacă de la stadiul de boboci la bărbaţi adevăraţi.
Pentru asta, colegiul pare a fi cel mai bun lucru care li s-a întâmplat vreodată.
Primul trailer pentru 22 Jump Street, este unul cu limită de vârstă, iar duoul de combatere a criminalității, apelează cam la aceleaşi trucuri ca şi în primul film. Există în film şi o serie de apariţii neașteptate, ce vor îndulci glumele şi poantele lui Schmidt şi Jenko.

Poster 22 Jump Street - Fan Made

În film mai joacă Ice Cube, Amber Stevens, Jillian Bell şi Craig Roberts.
Comedia 22 Jump Street va avea premiera pe 13 Iunie 2014.
Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.