Primul Trailer Şi Noul Poster Pentru GODZILLA Ne Tachinează Cu Prezenţa Monstrului Uriaş

Primul trailer pentru noua viziune a lui GODZILLA, promite o adevărată desfăşurare de forţe, dezastre de proporţii epice, dar şi un festin de efecte speciale, toate sub atenta supraveghere a regizorului Gareth Edwards.

Primul trailer Godzilla 2014

Regizorul filmului Monsters, este omul încredințat de către cei de la Legendary și Warner Bros cu restructurarea poveştii din spatele monstrului nuclear gigant Godzilla, cel mai faimos monstru susținut de aroganța științifică a umanității, care amenință însăși existența noastră, ce este gata să revină în cinematografe.
Chiar dacă este doar la al doilea film, regizorul Gareth Edwards şi viziunea sa despre monstrul uriaş, are toate şansele să fie unul din cele mai aşteptate filme din 2014, iar secvenţele din noul trailer, combină cu succes cadre explozive de proporţii cu momente intense de panică, dar în acelaşi timp sugerează că noul Godzilla, va conţine o multitudine de confruntări intense, dar şi provocări de neimaginat.

Aaron Taylor - Johnson în Godzilla 2014Dezastru provocat de Godzilla

Exact cum a declarat şi regizorul în trecut, factorul uman şi emoţiile tuturor celor prezenţi în film, se regăsesc în primul trailer, iar Godzilla devine o adevărată forţă a naturii, ce doreşte răzbunare pentru felul în care ne-am purtat cu el.
Totuşi, dacă ţineţi neapărat să îl vedeți pe monstrul cu care suntem toţi obişnuiţi în acest prim trailer, o să fiţi puţin dezamăgiţi, deoarece există un singur cadru special la finalul trailerului, dar, ar trebui să fim cât de cât încrezători în stilul pe care Edwards îl aduce acestui film.
Primele cadre, sunt într-adevăr un teaser eficient, iar așteptare unui trailer complet, ar trebui să nu ne supere prea mult, mai ales că echipa de producţie încă lucrează la efectele speciale ce vor recrea unul din cei mai memorabili monștrii din istoria cinematografiei.

Poster oficial Godzilla 2014

Filmul are în distribuţie actori ca Aaron Taylor – Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston, Juliette Binoche, David Strathairn, Ken Watanabe și Sally Hawkins.
Godzilla ajunge în cinematografe începând cu data de 16 Mai 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.