În Primul Trailer Pentru Scifi-ul EARTH TO ECHO Trei Copii Găsesc O Ființă Misterioasă Din Altă Lume

Filmul scifi Earth To Echo, este un film prietenos de familie, o producţie ce a reuşit să rămână necunoscută până în acest moment, dar care reuşeşte să uimească cu povestea fantastică a unei fiinţe extraterestre din primul trailer oficial.

Primul poster şi primul teaser trailer pentru filmul sci-fi Earth To Echo

Este un lucru destul de rar ca un filmul scifi ca Earth To Echo să zboare pe sub radar şi să nu se audă aproape nimic despre el până în momentul lansării primului trailer, mai ales că suntem în anul 2013 şi orice ştire zboară cu viteza luminii pe internet.
Un fenomen interesant ce ne aminteşte de vremurile dinainte de internet, un moment în care filmele de aventură pentru copii, cum ar fi Gremlins, Goonies sau ET surprindeau total publicul atunci când se așezau în scaunul de cinema.
Probabil la fel se întâmplă cu filmul regizorului Dave Green, un film ce urmăreşte un grup de tineri copii ce găsesc ceva magic în deșert.

Scenă din filmul sci-fi Earth To Echo

După ce un proiect de construcție începe săpăturile în vecinătatea lor, cei mai buni prieteni Tuck, Munch și Alex, încep să primească mesaje ciudate, codificate, pe telefoanele lor mobile. Convinşi că ceva inexplicabil se întâmplă, ei merg la părinții lor și apelează la autorități. Când toată lumea din jurul lor refuză să ia în serios mesajele, cei trei se lansează într-o aventură secretă cu scopul de a descifra codul secret și de a ajunge la sursa acestuia.
Dar luând problema în propriile mâini, atunci când descoperă o ființă misterioasă dintr-o altă lume care are nevoie disperată de ajutorul lor, copiii îşi dau seama că s-au implicat într-o chestie ce-i depăşeşte. Călătoria epică, suspansul și aventură interesantă, urmează să le schimbe viața pentru totdeauna.
Filmul pare a avea mulțime de elemente plăcute şi surprinzătoare, unele ce seamănă cu clasicul ET – Extra-Terrestrial, sau poate chiar cu WALL-E, dar aduce speranţa că Earth To Echo va fi o piesă originală de science-fiction.

Poster oficial Earth To Echo

Relativity Media va lansa producţia sci-fi Earth To Echo pe 25 Aprilie, iar filmul în regia lui Dave Green cu un scenariu scris de Henry Gayden și Andrew Panay, are în distribuţie actori ca Teo Halm, Brian „Astro” Bradley, Reese Hartwig sau Ella Linnea Wahlestedt.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.