Primul Trailer TRANSCENDENCE: Sci-Fi-ul În Care JOHNNY DEPP Depăşeşte Abilitățile Creierului Uman

Doi oameni de ştiinţa lucrează la o singularitate tehnologică, iar în timp ce o organizație radicală se luptă să-i împiedice pe aceştia să creeze o lume în care computerele pot depăși abilitățile creierului uman, ceva inevitabil de petrece, personajul lui Johnny Depp devine victima proiectului: o inteligenţă artificială.

Johnny Depp în filmul sci-fi Transcendence

Dr. Will Caster (Johnny Depp) este un cercetător de prim rang în domeniul Inteligenței Artificiale, scopul lui fiind acela de a crea o mașină cu sentimente ce combină inteligența colectivă a tot ceea omenirea a cunoscut vreodată: întreaga gamă de emoții umane.
Experimentele sale extrem de controversate l-au făcut celebru, dar l-au plasat în topul listei principale a extremiștilor anti-tehnologie, care vor face tot ce este nevoie să-l oprească.
Cu toate acestea, în încercarea lor de a distruge munca doctorului Will, ei devin din greșeală, catalizatorul reușitei acestuia ca participant în propria transcendență.

Morgan Freeman, Rebecca Hall, Cillian Murphy şi Johnny Depp în Transcendence

Pentru soția sa Evelyn (Rebecca Hall) și cel mai bun prieten al său, Max Waters (Paul Bettany), ambi fiind colegii cercetători, întrebarea nu este dacă ei pot, ci dacă ar trebui să îl oprească pe Will, mai ales când realizează că setea acestuia pentru cunoaștere evoluează într-o cursă pentru putere a cărui scop este necunoscut.
Singurul lucru care devine din ce în terifiant, este sentimentul că nu există nici o cale să-l oprească pe acesta.
La prima vedere, cinematografia dramatică a regizorului Wally Pfister este una chiar surprinzătoare, dar tema cu care acesta s-a decis să abordeze debutul său regizoral, face filmul Trancendence cu atât mai interesant pentru mine.

Johnny Depp în Transcendence

Cu excepția faptului că, de la începutul trailerului te vei scărpina puţin în cap atunci când vine vorba despre povestea filmului, pe baza acestui prim trailer, Transcendece este deja pe lista celor mai aşteptate filme din 2014.
Şi asta nu doar pentru că amestecă un element bine înfipt în realitatea noastră de zi cu zi, – evoluţia tehnologică a computerelor – ci pentru simplu fapt că transformă această realitate într-o poveste sci-fi, ce nici nu ar fi foarte absurdă în ziua de astăzi.
Iar dacă adăugăm şi faptul că alături de Johnny Depp joacă Morgan Freeman, nu mai încape îndoială că Transcendence, este încă de pe acum, un mare hit al anului viitor.

Poster Transcendence

În film mai joacă Paul Bettany, Rebecca Hall, Kate Mara, Cillian Murphy şi Clifton Collins Jr.
Transcendence ajunge în cinematografe pe 17 Aprilie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.