BLENDED, Noua Comedie Cu ADAM SANDLER Şi DREW BARRYMORE Soseşte Cu Primul Trailer

Warner Bros Pictures a lansat primul trailer pentru Blended, comedia romantică a regizorului Frank Coraci cu Adam Sandler și Drew Barrymore, în rolurile principale.

Adam Sandler şi Drew Barrymore în primul trailer pentru comedia Blended

Comedia Blended, este a treia colaborare dintre Adam Sandler și Drew Barrymore, iar în acest film, cei doi joacă rolul unor părinţi singuri, ce după o întâlnire dezastruoasă, promit că nu se vor mai întâlni niciodată, deşi mai târziu, ajung să împartă o fabuloasă aventură africană într-o vacanță de familie cu copiii lor.
Filmul este foarte mult în stilul comediilor recente cu Adam Sandler, care chiar încep cu gaguri destul de grosolane la fel ca şi acest film, dar colaborările anterioare ale lui Sandler cu Barrymore s-au dovedit destul de bune, iar The Wedding Singer și 50 First Dates, au ajuns să fie foarte apreciate.

Adam Sandler şi Drew Barrymore în primul trailer pentru comedia Blended

În consecinţă, sperăm că Blended va fi urmaşul celor două comedii, dar aş spune că un punct în plus pentru comedia Blended, este introducerea în distribuţie a amuzantului Terry Crews.
Filmul îi prezintă pe Lauren și Jim, doi părinţi singuri care după o întâlnire dezastruoasă sunt de acord cu un singur lucru : nu doresc să se mai vadă din nou.
Dar atunci când fiecare ajunge să călătorească separat într-o vacanță de familie fabuloasă cu copiii lor, îşi dau seama că trebuie să împartă un apartament dintr-un complex luxos din Africa pentru o săptămână.

Poster oficial pentru filmul Blended cu Adam Sandler şi Drew Barrymore

În film mai joacă Wendi McLendon – Covey , Kevin Nealon, Bella Thorne și Joel McHale.
Blended ajunge în cinematografe pe 23 Mai 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.