Primul Trailer Oficial Pentru Continuarea THE AMAZING SPIDER-MAN 2, Este Uimitor De Bun

Sony Pictures a lansat primul trailer oficial pentru continuarea The Amazing Spider-Man 2 regizată de Marc Webb, trailer ce ne arată că al doilea film are o poveste mult mai bună şi subliniază povara ce o poartă pe umeri Peter Parker şi alter egoul său Spiderman.

Spiderman urmărit de Electro în primul trailer oficial pentru The Amazing Spider-Man 2

Așa după cum vocea lui Peter Parker spune în trailer: „Cu cât mai multe persoane încerc să salvez, cu atât mai mulţi inamicii îmi voi face. Şi este doar o chestiune de timp înainte de a mă confrunta cu cei mai puternici dintre ei”, probabil asta este şi ideea generală a noului film cu Spiderman, având în vedere că va aduce în centrul atenţiei mai multe personaje negative, Peter Parker înfruntându-l de data aceasta pe Goblin, pe Electro dar şi pe Rhino.
Scenariştii Alex Kurtzman şi Roberto Orci au indicat în mai multe rânduri că, fiecare dintre eroii negativi au fost introduşi în poveste cu un scop important, ei fiind o rampă de lansare a unei poveşti mult mai ample decât ne închipuim.

Andrew Garfield în rolul Spiderman din primul trailer oficial pentru The Amazing Spider-Man 2

Paul Giamatti îl interpretează pe gangsterul rus Aleksei Sytsevich, cel care va fi cunoscut ca şi Rhino, Norman Osborn, ce va fi jucat de Dane DeHaan, un milionar ce devine cu ajutorul tehnologiei, Goblinul Verde, iar Jamie Foxx îl interpretează poate cel mai redutabil antagonist al supereroului: Electro.
Există prea puţine imagini cu Jamie Foxx ca Electro, dar primul trailer se încheie cu o urmărire şi o luptă care promite un meci frumos între eroul nostru agil și personajul negativ.
Fiind unul din cele mai spectaculoase trailerele ale sfârşitului de an, noile imagini fabuloase din clip, aduc în prim plan cea mai importantă frică a lui Spider-Man: lupta interioară a sa dintre obligațiile obișnuite ale lui Peter Parker și responsabilitățile extraordinare pe care le are ca si Spider-Man.

Spider-Man şi Electro în The Amazing Spider-Man 2

Dar în The Amazing Spider-Man 2, Peter Parker constată că trebuie să rezolve un conflict mai mare decât şi-a imaginat. Desigur, este minunat să fi Spider-Man (Andrew Garfield), iar pentru Peter Parker, nu există nici un sentiment mai plăcut decât să se balanseze printre zgârie-nori, îmbrăţişându-şi soarta de supererou și a petrece timp cu femeia iubită: Gwen (Emma Stone).
Dar, pentru Spider-Man, totul vine cu un preț: doar el poate proteja locuitorii New York-ului de formidabili răufăcătorii ce amenință orașul.
Odată cu apariția lui Electro (Jamie Foxx), Peter îşi dă seama că trebuie să se confrunte cu un inamic mult mai puternic decât el. Iar după ce vechiul său prieten, Harry Osborn (Dane DeHaan), se întoarce în oraş, Peter realizează că toți dușmanii săi au un lucru în comun: compania OSCORP.

Poster oficial The Amazing Spider-Man 2

Emma Stone, Dane DeHaan, Paul Giamatti, Felicity Jones, Chris Cooper, și Sally Field, vor apărea în The Amazing Spider-Man 2, film ce va ajunge în cinematografele 3D şi normale pe 2 Mai 2014.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.