KEVIN COSTNER Este Un Spion Periculos În Primul Trailer Pentru Filmul De Acţiune 3 DAYS TO KILL

Kevin Costner debutează în filmele de acţiune, aşa cum nu a mai făcut-o
înainte: el joacă rolul unui super spion primejdios, ce încearcă să
renunţe la viaţa agitată şi periculoasă de dragul fiicei lui, în filmul 3
Days To Kill, creat de Luc Besson şi regizat de McG.

Kevin Costner în primul trailer pentru thrillerul de acţiune 3 Days To Kill

Costner joacă rolul unui spion internațional care încearcă să renunțe la profesia sa violentă cu scopul de a restabili legătura pierdută cu soția (Connie Nielsen) și fiica lor (Hailee Steinfeld).
Dar din câte veţi vedea şi din primul trailer, cineva va încerca să îl manipuleze, atrăgându-l înapoi în agenţia la care a lucrat.
Primul trailer pentru 3 Days To Kill, ne arată că filmul regizat de McG, readuce în prim plan, povestea principală a unui tip violent cu aptitudini speciale, plus încă o fiică înstrăinată, un complot ce va fi comparat inevitabil cu o altă producţie creată de Luc Besson: Taken.

Amber Heard în 3 Days To Kill

Totuşi, 3 Days To Kill, pare aibă un ton mult mai ușor și cu o abordare mult mai amuzantă, dar, probabil, cu aceleaşi faze absurde despre viaţa spionilor ce lucrează pentru o agenţie secretă şi faze ce sfidează legea gravitaţiei.
În acest thriller de acţiune, Kevin Costner este un spion internațional periculos, care este determinat să renunțe la viața lui plină de adrenalină ce se desfăşoară la limita mizelor mari.

Kevin Costner şi Amber Heard în 3 Days To Kill

El va încerca să îşi construiască în cele din urmă o relație mai apropiată cu soția sa înstrăinata și fiica lor, pe care el le-a ținut în prealabil la distanţă, doar pentru a le proteja de pericol.
Dar, înainte de toate, el trebuie să finalizeze o ultimă misiune, chiar dacă aceasta înseamnă a jongla cu cele mai dificile două misiuni de până acum: trebuie să vâneze cel mai nemilos terorist din lume și în acelaşi timp trebuie să o supravegheze pe fiica sa adolescentă, pentru prima dată în zece ani, în timp ce soția lui este plecată din oraș.

Kevin Costner în primul poster oficial pentru 3 Days To Kill

Alături de Kevin Costner, distribuţia filmului scris de Luc Besson şi regizat de McG, mai conţine actori ca Hailee Steinfeld, Connie Nielsen, Richard Sammel, Lamont Thompson şi Amber Heard.
3 Days To Kill ajunge în cinematografe de pe 21 Februarie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.