Trebuie Să Vezi Primul Trailer Pentru Epopeea Sci-Fi A Fraţilor Wachowski: JUPITER ASCENDING

Creatorii trilogiei Matrix, Lana şi Andy Wachowski, revin în cinematografe cu o epopee sci-fi ce promite că ne va lăsa cu gura căscată, iar primul trailer al viitorului film Jupiter Ascending, demonstrează că cei doi regizori se pricep la asemenea lucruri.

Peisaje futuriste fabuloase în primul trailer pentru filmul sci-fi Jupiter Ascending

Ultimul film al fraţilor Andy și Lana Wachowski, Cloud Atlas, a variat cu povestea de-a lungul civilizației noastre, începând din din trecutul îndepărtat, până la mii de ani în viitor.
Deci, prin comparație, povestea din noul lor film, Jupiter Ascending, care se petrece în Chicago şi se mută în spațiu, pare destul de restrânsă.
Dar nimic altceva nu pare reținut în noul film sci-fi, ce îl aduce în prim plan pe Channing Tatum în rolul unui hibrid uman îmbunătăţit genetic ce trebuie să găsească pe pământ femeia ce deține cheia întregului univers.
Subiectul noului film pare destul de dificil de pătruns la prima vedere, iar regizorii Lana şi Andy Wachowski au demarat producţia filmului Jupiter Ascending având în minte realizarea unui film SF cu veleităţi epopeice, ce ar trebui să fie primul dintr-o viitoare trilogie.

Android în filmul sci-fi Jupiter Ascending

Având în centrul complotului o eroină mai puţin obişnuită, Jupiter Jones (Mila Kunis), rusoaica proaspăt imigrată în Statele Unite ce duce o existenţă modestă spălând toaletele, dar care fără să ştie, are o combinaţie genetică identică cu Regina Universului.
În această lume creată de fraţii Wachowski, fiinţele sunt foarte evoluate, toate având ADN uman îmbunătăţit ce le oferă caracteristici genetice unice fiecăruia în parte. Astfel, un fost militar pe nume Caine, ce a devenit un hibrid uman îmbunătăţit să devină un feroce vânător de recompense, este trimis să o urmărească pe femeia de serviciu considerată următoare moştenitoare a întregului univers cunoscut, însă neprevăzutul îi face pe cei doi să se îndrăgostească.
Jupiter începe să înţeleagă soarta ce o aşteaptă, atunci când semnătura ei genetică o marchează ca următoarea în linie pentru o moștenire extraordinară care ar putea modifica echilibrul cosmosului.

Sala tronului în Jupiter Ascending

Judecând după primul trailer fantastic, un lucru este foarte clar cu privire la filmul Jupiter Ascending: fraţii Wachowski explorează din nou 100% genul sci-fi. După lecţia filosofică excelentă din Cloud Atlas, acest film pare a aduce puţin mai mult din geniul cinematografic al fraţilor Wachowski, ba chiar mai multă îndrăzneală în cadrele fantastice şi inovatoare ale aventurilor spaţiale pe care aceştia le oferă publicului.
Conceptul pentru civilizaţia interesantă din în acest trailer este super fantastic, iar cadrele filmului sunt într-adevăr uimitoare şi sunt mai mult decât sigur că odată ce publicul va fi familiarizat cu universul creat de cei doi fraţi, totul va deveni o poveste sci-fi şi un film al naibii de bun.

Poster pentru filmul Jupiter Acending - Fanmade

În film mai joacă, Sean Bean, Eddie Redmayne, Douglas Booth, Tuppence Middleton, James D’Arcy, Tim Pigott-Smith, și Doona Bae.
Jupiter Ascending este programat pentru lansare pe 25 Iulie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.