THE EXPENDABLES 3: Filmul Îşi Etalează Distribuţia Completă În Primul Teaser Trailer

Multe arme, o etalare impresionantă a distribuţiei şi ceva muzică epică, sunt elementele primului trailer ce ne tachinează cu premisa unuia din cele mai aşteptate filme de acţiune de anul viitor: THE EXPENDABLES 3.

Distributia The Expendables 3 in primul teaser trailer oficial

Nu există deocamdată nici un indiciu şi nici cadre despre povestea filmului în acest prim teaser trailer ce expune toată distribuţia.
Trailerul este unul simplu, mai ales că distribuţia filmului este pur și simplu prea numeroasă pentru a oferi tuturor actorilor câte o secvenţă în timpul alocat pentru acest trailer.
Dar, luând în considerare faptul că, toată lumea și este pe poziţie pentru a aduce un film de acțiune cum nu s-a mai văzut până acum, cu siguranţă teaser trailerul The Expendables 3, pune în evidenţă exact ceea ce este esențial: o introducere interesantă a starurilor din acest aşteptat film de acţiune.Dacă primul film The Expendables din 2010, a strâns o distribuţie impresionantă pentru un film de acţiune, doi ani mai târziu The Expendables 2, a mai adăugat câteva nume importante pe afiş, nume cunoscute ca Chuck Norris, Arnold Schwarzenegger sau Jean-Claude Van Damme.

Distributia The Expendables 3 in primul teaser trailer oficial

Între timp, Sylvester Stallone a renunţat la scaunul de regizor şi s-a concentrat mai mult pe rolul său din film, iar după ce Bruce Willis nu a mai vrut să apară în cel de al treilea film Expendables, au apărut zvonuri că însuşi Mickey Rourke ar putea reveni la rolul său din primul film, dar deocamdată nu există nici o confirmare oficială, sau s-ar putea ca aparitia lui sa fie o surpriza.
Momentan, distribuţia filmului conţine nume ca Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews, Arnold Schwarzenegger, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson, Harrison Ford, Kellan Lutz, luptătoarea UFC Ronda Rousey, campionul la box Victor Ortiz şi Glen Powell.
În The Expendables 3, Barney (Stallone), Christmas (Statham) și restul echipei se vor înfrunta față în față cu Conrad Stonebanks (Mel Gibson), cel care a fondat grupul de mercenari, în urmă cu mai mulţi ani. Stonebanks a devenit ulterior un comerciant de arme nemilos și un tip pe care Barney a fost obligat să-l omoare. Sau cel puţin așa a crezut el. Stonebanks, care a scăpat de moarte, este pus acum pe răzbunare, iar misiunea lui principală este să extermine echipa Expendables.
Barney decide că trebuie să ducă luptele mai vechi cu experţi noi și aduce în echipă, Eroi de Sacrificiu ce sunt mai tineri, mai rapizi şi mai pricepuţi în noile tehnologii.

Teaser poster The Expendables 3

Ultima misiune a Eroilor De Sacrificiu, devine un conflict al stilului clasic versus stilul modern tehnologic al grupului, în lupta cea mai personală de care aceştia au avut parte vreodată.
Eroii De Sacrificiu 3, ar trebui să ia cu asalt cinematografele începând cu 15 August 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.