Primul Trailer Pentru Filmul Sci-Fi EDGE OF TOMORROW: TOM CRUISE Repetă Zilnic Momentul Morţii Sale

Filmul scifi Edge Of Tomorrow, cunoscut anterior ca şi All You Need Is Kill, vine astăzi să ne prezinte primul trailer oficial ce îl plasează pe Tom Cruise, într-o buclă temporală ce îl face să repete zilnic lupta brutală cu invadatorii extratereştri.

Tom Cruise şi Emily Blunt în primul trailer pentru filmul sci-fi Edge Of Tomorrow

După ce multă vreme filmul Edge Of Tomorrow, a fost menţionat peste tot ca şi All You Need Is Kill, producţia fiind bazată pe novela concepută de Hiroshi Sakurazaka, iată că am ajuns şi la punctul în care filmul anunţat încă de acum doi ani, vine să ne prezintă cum arată o zi din viaţa personajului interpretat de Tom Cruise.
Lt.Col. Bill Cage, este aruncat în luptă împotriva unei forțe extraterestre ce invadează pământul, fără a avea experienţă de luptă reală, fiind ucis în primele momente ale confruntării. Chestia e că nu rămâne mort şi în mod inexplicabil, se trezeşte în aceeaşi dimineață fatală dinaintea luptei, retrăind aceleaşi momente groaznice ale morţii sale şi a luptei brutale, din nou şi din nou.

Tom Cruise şi Emily Blunt în filmul sci-fi Edge Of Tomorrow

În timp ce totul se repetă, Cage îşi dă seama că contactul fizic direct ce l-a avut cu un extraterestru, l-a aruncat într-o buclă temporală, condamnându-l să retrăiască aceeaşi zi şi aceeaşi luptă brutală la nesfârşit, insă, pe măsură ce aceeaşi scenă se repetă, Cage devine tot mai dur, mai inteligent şi mai capabil să atace inamicul cu mai multă tenacitate.
El începe să se antreneze cu o luptătoare a Forţelor Speciale pe nume Rita Vrataski (Emily Blunt), cea care a omorât mai mulţi extratereştri decât oricine altcineva pe Terra.
Cu ajutorul lui Rita, el speră că abilităţile pe care le dobândeşte, îl vor ajuta să supraviețuiască zilei fatidice, iar pe măsură ce Cage şi Rita continuă să lupte împotriva invadatorilor, fiecare bătălie repetată oferă câte o şansă de a afla cheia anihilării rasei cotropitoare şi eventual, de a salva Pământul de acest dezastru.

Emily Blunt în filmul sci-fi Edge Of Tomorrow

Edge Of Tomorrow, este în esență, o versiune science-fiction a clasicului film Groundhog Day, probabil fără luptele intense dintre pământeni şi invadatori, dar judecând după cum arată primul trailer, regizorul Doug Liman pare să fi încropit un film intens și palpitant, cu o premisă destul de atractivă şi pentru fanii genului science fiction, dar şi pentru ceilalţi spectatori.
Deși există o mulțime de efecte speciale, estetica cadrelor are un caracter mai mult pământean și chiar mai realist, ceea ce este destul de încurajator.
Probabil cel mai interesant aspect al filmului, este şi faptul că nu dispune de un personaj feminin aflat în pericol ce trebuie salvat, ci din contră, Edge Of Tomorrow vine cu un personaj feminin puternic şi experimentat, un personaj feminin ce pe lângă că este înconjurat de un val de mister, va lupta cot la cot cu personajul principal al filmului.

Poster oficial Edge Of Tomorrow cu Tom Cruise şi Emily Blunt

Filmul mai are în distribuţie actori ca Bill Paxton, Lara Pulver și Jeremy Piven şi va ajunge în cinematografe din 6 Iunie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.