TOP 10 Cele Mai Căutate VEDETE Cinema Din 2013

Finalul anului aduce o listă cu cele mai populare zece vedete cinema din anul 2013, vedete ce au fost omniprezente în filme, seriale tv sau orice alt mediu media, ce le-a propulsat în topul celor mai căutate vedete de pe internet.

TOP 10 Cele Mai Căutate Vedete Cinema Din 2013

În fiecare an, există câteva vedete cinema, ce câştigă în popularitate mai mult decât altele.
Aceşti actori şi actriţe, ajung să îşi influenţeze publicul cu interpretări interesante sau cu farmecul lor personal, fapt ce-i plasează pe primele locuri în căutările de pe internet, reuşind astfel, să devină unele din cele mai populare persoane ale anului, pur şi simplu prin rapiditatea cu care acestea devin faimoase.
După cum ar zice o vorbă de-a noastră: unii cresc în popularitate într-un an, cât alţii în zece.

10.Benedict Cumberbatch                                                                       
Benedict Cumberbatch

Primul actor pe lista noastră, este un nume ce va rămâne întotdeauna distractiv de pronunţat: actorul britanic Benedict Cumberbatch. El pare să fi fost prezent peste tot în acest an: începând cu serialul tv animat The Simpsons, unde şi-a dăruit vocea primarului din Springfield, până la popularul Middle Earth din The Hobbit: The Desolation Of Smaug, unde este vocea dragonului Smaug, dar şi în lumea interesantă a informaţilor secrete de la WikiLeaks din filmul The Fifth Estate.  Cu toate acestea, filmul care l-a adus cu îndrăzneală în rândurile actorilor populari din 2013, este rolul din Star Trek Into Darkness, rol în care el s-a flexat cu putere ca şi formidabilul supraom modificat genetic, cunoscut sub numele de Khan. Benedict Cumberbatch va reveni în Ianuarie 2014, în noile episoade din serialul Sherlock.

9.Chris Hemsworth                                                                                   
Chris Hemsworth

Vorbind de Star Trek Into Darkness, acesta a fost un an foarte bun şi pentru omul care l-a jucat pe tatăl căpitanului Kirk.  Deşi a avut câteva roluri bune şi înainte de 2013, Chris Hemsworth, începe să se stabilească bine în liga actorilor foarte doriţi.  În plus față de a fi jucat în filmul mult aclamat Rush, Chris Hemsworth, a revenit în rolul zeului tunetului Thor în sequelul Thor: The Dark World, unul dintre filmele ce îl va duce inevitabil, la extrem de anticipatul film din 2015 The Avengers: Age of Ultron.

8.Henry Cavill                                                                                            
Henry Cavill

Starul din Man Of Steel, a stârnit cu siguranță curiozitatea spectatorilor din întreaga lume, asta chiar din momentul aparitiei primelor postere și ale trailerelor care au fost lansate la începutul anului. Rolul Superman, i-a adus actorului, o popularitate la care multă lume se aştepta, deşi sperăm că ascensiunea rapidă a carierei sale, nu îl va afecta pe actor în viitoarele roluri.  Henry îşi va relua rolul ce l-a făcut celebru, în 2015, atunci când se presupune că Man Of Steel 2, intitulat temporar, Batman vs Superman, va ajunge pe ecrane. Sequelul promite să ne va aduce o poveste intrigantă, avându-l pe Cavill alături de Ben Affleck în rolul lui Barman, dar şi pe Gal Gadot în rolul Wonder Woman.

7.Johnny Depp                                                                                          
Johnny Depp

Ei bine, Johnny Depp a apărut într-un singur film în 2013: The Lone Ranger. Suntem mai mult decât siguri că acesta nu este motivul pentru care el este listat aici.  Johnny Depp este unul din cei mai buni actori de la Hollywood, fie că anul e 2010 sau 2013. Pentru că el este mereu unul din starurile pe care lumea îl caută pe orice site de internet, chiar şi pe al nostru. El este pur și simplu întotdeauna în ascensiune şi există aproape peste tot.

6.Anna Kendrick                                                                                       
Anna Kendrick

Anna, a primit un impuls de popularitate cu filmul de succes Pitch Perfect precum și ultima tranșă din franciza cu vampiri The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2. Deși filmele ei din 2013, Drinking Buddies şi Rapture-Palooza, nu au lăsat fanii foarte încântaţi de performanţele ei, se pare că ea a făcut parte din starurile ce au fost foarte căutate în bazele de date cu actori din 2013, devenind astfel parte a topului nostru. Totuşi, 2014 aduce noi posibilități pentru ea, cu comedia Life After Beth și aventura de basm Into The Woods.

5.Tom Hardy                                                                                              
Tom Hardy

A trecut ceva timp de când adversarul fioros al lui Batman, Bane a jucat într-un blockbuster. De fapt, în comparație cu 2012, Tom Hardy a fost cam dispărut de pe radar. În schimb, utilizatorii de internet, au căutat neîncetat ştiri despre el şi ar putea fi interesaţi de rolurile importante pe care acesta le va avea în viitorul apropiat. În 2015 el va juca în Mad Max: Fury Road și chiar mai mult de atât, a ajuns la bordul filmului biografic despre Elton John, Rocketman, unde joacă rolul principal.

4.Ryan Gosling                                                                                         
Ryan Gosling

Poate că actorul a jucat în acest an doar în Gangster Squad, The Place Beyond The Pines și Only God Forgives, dar căutările de pe internet din 2013, îl plasează pe un loc destul de onorabil pe lista celor mai populare vedete cinema din 2013. Poate şi din cauză că majoritatea căutărilor au fost făcute de reprezentantele sexului frumos.  Totuşi, suntem siguri că rolul memorabil din Crazy, Stupid, Love a fost un factor hotărâtor în stabilirea acestui loc fruntaş.

3.Leonardo Dicaprio                                                                                 
Leonardo Dicaprio

Leo nu trebuie să apară într-o mulțime de filme pentru a avea un impact asupra oricărui top. Mai degrabă face o apariţie specială, deosebită şi de impact la fiecare doi ani. Aşa este şi pentru 2013, actorul având un rol magnific în spectacolul decadent regizat de Baz Luhrman, The Great Gatsby, un film care a inspirat un sezon întreg de tendințe de stil, deoarece a reaprins popularitatea actorului, care va apărea şi în noul film al regizorului Martin Scorsese, The Wolf of Wall Street, la începutul anului viitor. Deşi a anunţat că va face o semi-retragere din cinematografie, Leonardo DiCaprio, este încă actorul despre care utilizatorii de internet caută cu interes ştiri despre viaţă şi activitatea sa.

2.Chloë Grace Moretz                                                                               
Chloë Grace Moretz

Ea a fost Hit Girl în Kick-Ass 2 și a înviat una dintre cele mai legendare roluri din genul horror cu versiunea actualizată a filmului Carrie. Iar dacă s-a întâmplat să nu o vezi în aceste filme, Moretz, a mai jucat şi în serialul 30 Rock. Talentul diversificat cu care acționează actriţa, este clar unul de bun augur pentru cariera ei, ce se află încă la început. Tânăra actriţă, este câștigătoare în faţa fanilor ei, care au căutat neîncetat ştiri despre ea, făcând-o astfel una din cele mai populare actriţe din 2013. Printre proiectele viitoarea ale starului, se află şi rolul principal din Dark Places, un thriller bazat pe romanul scris de Gillian Flynn.

1.Jennifer Lawrence                                                                                 
Jennifer Lawrence

Câştigătoarea premiului Oscar Jennifer Lawrence, a urcat în popularitate şi datorită francizei The Hunger Games, iar anul 2013, o aduce în centrul atenţiei celor mai căutaţi actori de pe internet şi în inimile fanilor, cu rolul principal din blockbuster-ul ce continuă aceeaşi poveste, The Hunger Games: Catching Fire, dar și o mare parte datorită magnificului rol din American Hustle.
Ea nu dă nici un semn că ar fi obosit, ci din contră, anul viitor o va readuce în centrul atenţiei cu The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 și rolul Mystique din X-Men: Days Of Future Past. O parte din sucesul şi farmecul aparte al actriţei, este şi faptul că în ciuda succesului ei astronomic, fata de foc pare a fi incredibil de caldă și simpatică, fiind foarte bine ancorată în realitatea, după spusele fanilor ei. Suntem mai mult decât siguri că Jennifer Lawrence mai are încă multe de spus şi de arătat, iar cariera ei, nu poate decât să strălucească în anii care vor veni.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.