Erupţia Vulcanului Vezuviu Complică Situaţia Lui Kit Harington În Noul Trailer Pentru Filmul POMPEII

Noul trailer pentru producţia istorică intitulată Pompeii, scoate în evidenţă o serie de evenimente dramatice ce îl determină pe sclavul Milo să îşi salveze iubita, în timp ce se confruntă cu senatorul roman ce i-a distrus familia.

Emily Browning şi Kit Harington în noul trailer pentru filmul istoric Pompeii

Ca şi cum viața unui gladiator nu era destul de grea, personajul lui Kit Harington, trebuie să facă faţă unei erupții vulcanice devastatoare, trebuie să o salveze pe fata pe care o iubeşte şi toate astea, în timp ce este hărţuit de duşmanul său de moarte.
Regizorul unor filme ca Resident Evil sau Cei Trei Muşchetari, Paul W.S. Anderson, încearcă să exploreze o poveste interesantă, ce se desfăşoară pe fundalul dezastrului petrecut la 24 august 79 a.d., când după secole în care s-a aflat în stare latentă, vulcanul Vezuviu erupe în sudul Italiei de astăzi, devastând prosperele orașe romane Pompeii și Herculaneum, ucigând mii de oameni.
Vezuviul este un vulcan exploziv situat la aproximativ 10 km est de orașul Napoli în parcul național omonim din regiunea Campania în Italia.

Adewale Akinnuoye-Agbaje şi Kit Harington în Pompeii

Oraşul antic Pompeii, se află în apropiere de poalele Muntelui Vezuviu, în Golful Neapole, iar în vremea Imperiului Roman timpuriu, în Pompeii trăiau aproximativ, 20.000 de oameni.
TriStar Pictures a lansat un nou trailer pentru filmul regizat de Paul WS Anderson, filmul în care Kit Harington (Game Of Thrones) joacă rolul unui sclav gladiator pe nume Milo, un sclav ce se îndrăgosteşte de o femeie nobilă interpretată de Emily Browning, tocmai în ajunul erupției vulcanice masive, ce distruge aşezarea Pompei.
Evenimentul ce se desfăşoară pe fundalul complotului, îl aduce pe Milo față în față cu omul care este responsabil de moartea familiei lui, personajul interesant interpretat de Kiefer Sutherland, senatorul roman ce plănuieşte să se căsătorească cu personajul lui Emily Browning, pentru propriul său interes.

Emily Browning şi Kiefer Sutherland în filmul Pompeii

În timp ce acest nou trailer ne tachinează puţin cu interacţiunea dintre caracterele lui Harington și Browning, accentul principal este, ca şi în primul trailer, pe cantitatea masivă de distrugere ce se dezlănțuie în film, o chestie ce era de așteptat atunci când filmul se numeşte Pompei.
Scenariul pentru Pompeii a fost scris de către Paul W.S. Anderson, Janet Scott, Lee Batchler (Batman Begins) şi Michael Robert Johnson (Sherlock Holmes), primind o revizuire suplimentară din partea lui Fellowes Julian.

Poster pentru filmul Pompeii

În film mai joacă, Kiefer Sutherland, Jared Harris, Carrie-Anne Moss, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica Lucas și Paz Vega.
Pompeii va ajunge în cinematografele 3D şi cele normale, începând cu data de 21 februarie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.