Trailer Nou THE LEGEND OF HERCULES: KELLAN LUTZ Trebuie Să Îşi Înfrunte Destinul

În noul trailer pentru povestea epică de origine din filmul reintitulat THE LEGEND OF HERCULES, starul Kellan Lutz joacă rolul eroului mitic grec Hercule, omul binecuvântat cu o forță extraordinară ce trebuie să îşi înfrunte destinul.

Trailer Nou THE LEGEND OF HERCULES cu KELLAN LUTZ

Rămâne de văzut care dintre cele două filme Hercules, ce se vor lansa anul viitor va ieși victorios din arenă box-office-ului de la nivel mondial.
Dar, în cursa pentru lansarea trailerelor ce să fascineze publicul, The Legend Of Hercules bate filmul regizorului Brett Ratner cu Dwayne Johnson în rolul Hercules, cu o marjă foarte confortabilă.
Personal, aș merge chiar atât de departe încât aş spune că The Legend Of Hercules servește ca şi pilon de sprijin publicitar eficient pentru filmul Hercules cu Dwayne Johnson.
Totuşi, The Legend Of Hercules are un avantaj major: va ajunge în cinematografe mult mai devreme.

KELLAN LUTZ - THE LEGEND OF HERCULES

Summit Entertainment tocmai a lansat un al treilea trailer pentru filmul epic care a fost regizat de Renny Harlin și îl are pe Kellan Lutz în rolul principal.
Ca şi celelalte promouri dinainte, noul trailer nu pune mare accent pe dialogurile lui Kellan Lutz și încearcă să îl facă pe actor să vorbească cât mai puțin posibil. Starul din Twilight arată cu siguranță ca un războinic curajos şi romantic, dar parcă iluzia se sparge de fiecare dată când actorul încearcă să exprime o emoţie.
Şi ţinând cont de noile cadre din acest trailer nou, rămân la aceeaşi părere personală: filmul este aproximativ o copie destul de fidelă a poveştii fabuloase din serialul Spartacus, al cărui stil de prezentare cinematografică, îl copiază.

Kellan Lutz luptă în arena gladiatorilor din filmul The Legend Of Hercules

Erou grec Hercule, fiul lui Zeus, fiinţa care este pe jumătate zeu jumătate-om, binecuvântat cu o forță extraordinară. Trădat de tatăl său vitreg și exilat, el este vândut ca şi sclav. Toate acestea din cauza unei iubiri interzise. Hercule trebuie să îşi folosească puterile formidabile pentru a-şi croi drum spre împărăția care-i revine lui de drept. Prin intermediul unor bătălii cumplite din arenă gladiatorilor, Hercules pornește într-o odisee legendară de a-l răsturna pe rege și de a restaura pacea în ținutul său.

Poster oficial pentru filmul The Legend Of Hercules

Alături de Kellan Lutz, filmul The Legend Of Hercules mai aduce în prim plan actori ca, Scott Adkins, Liam McIntyre, Liam Garrigan, Jonathan Schaech, Roxanne McKee, Gaia Weiss și Rade Serbedzija.
The Legend Of Hercules ajunge în cinematografele 3D şi cele normale pe 10 Ianuarie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.