BRYAN CRANSTON Răcnește Ca Un Monstru În Noul Clip De Pe Platourile De Filmare Pentru GODZILLA

În noul clip de pe platourile de filmare pentru filmul Godzilla, actorul Bryan Cranston răcnește exact ca Godzilla şi ne explică de ce este această versiune modernă a filmului, mai bună decât cele anterioare.

BRYAN CRANSTON Răcnește Ca Un Monstru În Noul Clip De Pe Platourile De Filmare Pentru GODZILLA

Pentru fanii actorului, cuvintele de mai sus, ar trebui să fie tot ce trebuie să știe înainte de a viziona clipul de mai jos.
OK, nu chiar tot, pentru că clipul produs de cei de la ET Canada, ne arată vizita acestora pe platourile de filmare ale filmului regizat de Gareth Edwards, noua încercare a celor de la Hollywood de a readuce pe marele ecran, popularul monstru japonez.
Dar, ca atât de multe dintre aceste vizite difuzate la TV, este mai mult un clip despre actorii din distribuţie şi locaţiile în care aceştia filmează producţia, decât un clip ce oferă detalii în plus despre complot în sine.
Totuşi, există câteva imagini noi ce ne arată câteva dezastre lăsate în spate de atacul monstrului.

Dezastrul lăsat de Godzilla

Important e că vedem interviuri cu Sally Hawkins şi Aaron Taylor – Johnson, ba chiar și unele imagini din Breaking Bad, în caz că ai uitat ultimul serial hit în care Bryan Cranston a jucat.
Dar, probabil cel mai bun lucru al acestui clip, este încercarea actorului de a-l personifica pe celebrul Godzilla, lucru ce chiar merită câteva secunde din timpul tău.
Filmul este o renaștere epică a iconicului monstru Godzilla, ce luptă împotriva unor creaturi malefice care, susţinuţi de aroganța științifică a umanității, amenință însăși existența noastră.
Regizorul filmului Monsters, Gareth Edwards, este omul încredințat de către cei de la Legendary și Warner Bros cu restructurarea poveştii din spatele monstrului gigant Godzilla.

Godzilla 2014 Poster

Filmul are în distribuţie actori ca Aaron Taylor – Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston, Juliette Binoche, David Strathairn, Ken Watanabe și Sally Hawkins.
Godzilla ajunge în cinematografe începând cu data de 16 Mai 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.