Clip Nou NEED FOR SPEED: Fă Cunoştinţă Cu Super Maşinile Rapide Din Filmul De Acţiune

Clipul special pentru filmul de acţiune Need For Speed, ne poartă în spatele camerelor de filmat şi ne oferă o imagine detaliată a adevăratelor vedete a filmului: super maşinile ridiculos de scumpe.

Clip Nou NEED FOR SPEED: Fă Cunoştinţă Cu Super Maşinile Rapide Din Filmul De Acţiune

Am văzut deja un clip din spatele camerelor de filmat ale producţie de acţiune cu maşini de curse, adaptare a jocului cu acelaşi nume regizată de Scott Waugh, clip ce ne-a arătat cum se realizează cascadoriile practice și cum actorul Aaron Paul îşi etalează abilitățile de şofer.
Totuşi, de data aceasta, avem parte de un clip nou, ce ne poartă pe platourile de filmare unde zac adevăratele vedete ale filmului.
Iar dacă nu ai văzut niciodată atâtea maşini scumpe la un loc, vei vedea de data aceasta, cum se realizează dublurile unor maşini ca Koenigsegg Agera R, Lamborghini Sesto Elemento, Spano GTA, Saleen S7, Mclaren P1 sau faimoasa Bugatti Veyron.

Una din vedetele filmului Need For Speed: Ford Mustang

Probabil, suma preţului tuturor acestor maşini, ar atinge pragul bugetului alocat pentru realizarea filmului Need For Speed.
Aşa că nu e de mirare că la fel ca orice vedetă, super maşinile prezente în clip, au parte de dubluri.In Need For Speed, atorul Aaron Paul joacă rolul unui fost condamnat pe nume Tobey Marshall, care este închis pentru o crimă pe care nu a comis-o, iar în cele din urmă iese din spatele gratiilor pentru a se lansa direct într-o cursă de cross-country, cu speranța de a răzbuna moartea prietenului său.

Poster Need For Speed

În film mai joacă Imogen Poots, Kid Cudi, Ramon Rodriguez, Rami Malek, Harrison Gilbertson, Dakota Johnson și Michael Keaton.
Need For Speed ​​ajunge în cinematografele din jurul lumii, începând cu data de 14 martie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.