Continuarea TAKEN 3 Îl Aduce Pe FOREST WHITAKER Alături De LIAM NEESON Şi MAGGIE GRACE

Liam Neeson revine la rolul fostului agent CIA Bryan Mills, în sequelul Taken 3, iar alături de el îl vom putea vedea pe Forest Whitaker, dar şi pe Maggie Grace.

FOREST WHITAKER vine alături de LIAM NEESON în Taken 3

Chiar dacă filmul Taken 2, a fost mai slab realizat decât primul film ce a dat start francizei, el a explodat la box-office şi a făcut încasări de 376 milioane dolari în întreaga lume, însemnând destul de mult față de bugetul modest de 45 milioane de dolari al filmului.
Deși Liam Neeson şi-a croit statutul actual de star al filmelor de acțiune după succesul thriller-ului Taken din 2008, atunci când partea a doua regizată de Olivier Megaton, a avut premiera, actorul a primit destul de multe comentarii negative, el fiind foarte sceptic cu privire la revenirea sa la un alt film din această franciză.  Totusi, Liam Neeson şi-a schimbat părerea revenind în Taken 3 pentru suma enormă de 20 milioane dolari, oferită de studio.

Liam Neeson

Cu asemenea oferte ridicol de mari, în mod normal, saga fostului agent Bryan Mills (Liam Neeson), trebuia să continue, iar ultimele ştiri, spun că regizorul Olivier Megaton va reveni la cârma filmului cu numărul trei din franciza concepută de Luc Besson.
Maggie Grace va reveni şi ea la rolul consacrat al fiicei agentului dotat cu abilităţi speciale, iar Luc Besson și Robert Mark Kamen se ocupă din nou de scenariul noului film, ce va implica probabil, un Liam Neeson pus din nou pe hartă, ce va cafti câţiva băieţi răi.
De asemenea, ultimele ştiri spun că actorul Forest Whitaker, este în negocieri pentru a intra în distribuţia viitorului film. Deocamdată, nu există nici un indiciu despre rolul pe care acesta îl va interpreta în Taken 3.Producătorul şi scenaristul Robert Mark Kamen, a declarat că povestea din Taken 3 se va abate puţin de la abordarea narativă din primele două filme, deoarece personajul principal s-a luat de toți băieţii răi de care se putea lua.

Poster Taken 3 - Fan Made

El a sugerat că cea de-a treia tranșă a francizei, va fi primul sequel autentic din serie, deoarece simte că Taken 2 a fost mai mult o poveste de continuare şi nu un film de sine stătător.
Filmarile pentru producția Taken 3, ar putea începe luna viitoare.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.