MICHAEL DOUGLAS Va Juca Rolul Lui HANK PYM În Filmul Marvel: ANT-MAN

Oficialii de la Marvel, l-au cooptat pe actorul Michael Douglas pentru rolul Hank Pym, primul supererou original ce a îmbrăcat costumul Ant Man, din viitorul film regizat de Edgar Wright.

 MICHAEL DOUGLAS Va Juca Rolul Lui HANK PYM În Filmul Marvel: ANT-MAN

Marvel este gata să îşi asume nişte riscuri mari cu producţia unor proprietăţii care sunt în mare parte necunoscute, în primul rând cu caracterele din viitorul film Guardians Of The Galaxy şi mai apoi cu o proprietate mai puțin cunoscută pe scară largă, programată pentru lansare în 2015, cu un titlu incredibil de promițător: Ant-Man.  Am aflat cu stupoare luna trecută că, actorul Paul Rudd va deţine rolul principal în adaptarea ce va fi scrisă şi regizată de Edgar Wright, iar întrebarea care a zăbovit în mintea tuturor a fost, ce versiunea a lui Ant-Man va juca actorul Paul Rudd.
În benzile desenate, au existat câteva persoane care au îmbrăcat costumul lui Ant -Man, personajul ce îşi schimbă forma până la cele mai mici dimensiuni, mai ales creatorul serului ce dă naştere supereroului, omul furnică original, Hank Pym și apoi mai târziu, un hoț pe nume Scott Lang.

Ant-Man în filmul test pentru Marvel

Când regizorul Edgar Wright a tachinat publicul recent cu o imagine postată pe tweeter cu personajul Scott Lang, regizorul a vorbit despre utilizarea atât a lui Hank Pym cât și a lui Scott Lang în filmul lui.  Ei bine, totul este exact aşa cum a anunţat regizorul.
Marvel a anunţat că Michael Douglas va juca rolul Hank Pym în filmul lui Wright, alături de Paul Rudd în rolul Scott Lang.
Iată ce a avut de spus despre această decizie, preşedintele Marvel Studios, Kevin Feige:
-„Cu istoria bogată pe care personajul Hank Pym o are în universul Marvel, ştiam că vom avea nevoie de un actor capabil să aducă rolului un plus de experienţă şi talent, lucruri pe care acest personaj le merită din plin. M-am simţit incredibil de ușurat când Michael Douglas a fost de acord să-și etaleze farmecul și tăria pe care o aduce iecarui personaj pe care îl interpretează și nu am putea fi mai încântați să vedem ce va face pentru a-l aduce pe Hank Pym la viață.”

Michael Douglas la 68 de ani

Personajul Hank Pym, a apărut pentru prima dată în revista „Tales To Astonish #27” și este responsabil pentru prima apariţie a supereroului Ant -Man, în timp ce Scott Lang, a intervenit de-a lungul timpului în poveste, mult mai târziu, ca un hoț ce a furat costumul Ant-Man, atunci când fiica sa a devenit grav bolnavă.
Aceasta este o premisă extrem de interesantă, care acum pare a fi mai mult sau mai puțin confirmată de regizorul Wright.  Totuşi, va trebui să așteptăm până în 31 iulie 2015 pentru a afla cum se vor potrivi toate acestea împreună, dar deocamdată, Ant-Man este cu siguranță un proiect ce sună al naibii de bine.

Poster Ant-Man - Imagine din filmul test pentru Marvel

Michael Douglas, în vârstă de 69 de ani, a fost recompensat duminică seară cu premiul Golden Globes pentru cel mai bun actor dintr-o miniserie sau film de televiziune, pentru rolul său din Behind The Candelabra.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.