A MILLION WAYS TO DIE IN THE WEST: Vezi Primul Trailer Pentru Comedia Lui Seth MacFarlane

Noua comedie a lui Seth MacFarlane, creatorul animaţiei Family Guy și a filmului Ted, este un western hilar ce are în distribuţie nume ca Charlize Theron, Sarah Silverman sau Liam Neeson.

Charlize Theron şi Seth MacFarlane în comedia A Million Ways To Die In The West

Primul trailer super amuzant, cu limită de vârstă, pentru comedia western A Million Ways To Die In The West, arată exact aşa cum te-ai fi așteptat de la un tip ca Seth MacFarlane: o comedie vulgară şi puţin violentă, ce are în centru atenţiei un tip ciudat, ce nu este făcut pentru viaţa din vestul sălbatic, dar mai ales, nu este pregătit pentru viaţa dintr-un oraş de frontieră.

Charlize Theron şi Seth MacFarlane în comedia A Million Ways To Die In The West

Seth MacFarlane a scris scenariul, regizează, produce și joacă în această comedie, iar A Million Ways To Die In The West, este și primul film de debut la actorie pentru MacFarlane.
Iar judecând după primele cadre din această comedie, el pare puţin mai rezervat decât omologii săi din desenele animate.
Performanța lui MacFarlane, nu ar trebui să afecteze în vreun fel comedia, mai ales că distribuţia filmului va compensa – dacă este cazul – iar trailerul ne demonstrează că filmul este demn de titlul său lung, şi chiar ne arată cum totul în această lume, poate să vă ucidă în modul cel mai hilar posibil.

Postere pentru comedia A Million Ways To Die In The west

Povestea filmului se învârte în jurul unui fermier de oi cam laş, ce evită cu succes un duel onorabil. Ca şi cum dezonoarea şi laşitatea nu ar fi fost de ajuns, prietena lui nestatornică, îl părăsește pentru un alt bărbat.
Dar, o femeie misterioasă şi frumoasă îl ajută pe acesta să îşi găsească curajul.
În timp ce frumoasă femeie îl pregăteşte pentru duelul ce ar trebui să îi restabilească onoarea, cei doi încep să se îndrăgostească.
Totuşi, soțul prea frumoasei misterioase, un haiduc notoriu, vine în oraş pentru răzbunare.
De data aceasta, fermierul Albert, trebuie să îşi pună curajul nou dobândit, la încercare.

Poster A Million Ways To Die In The West - Charlize Theron

În film mai joacă Charlize Theron, Amanda Seyfried, Neil Patrick Harris, Giovanni Ribisi, Sarah Silverman și Liam Neeson.
Vei putea vedea comedia A MILLION WAYS TO DIE IN THE WEST, începând din 30 Mai.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.