ELIZABETH BANKS Are O Noapte De Pomină În Primul Trailer Pentru Comedia WALK OF SHAME

Personajul actriţei Elizabeth Banks, are parte de o noapte foarte zbuciumată şi face haz de necaz în primul trailer hazliu pentru comedia Walk Of Shame a regizorului Steven Brill.

ELIZABETH BANKS Are O Noapte De Pomină În Primul Trailer Pentru Comedia WALK OF SHAME

După ce a pierdut o audiţie pentru slujba ei de vis, o aspirantă la un post de prezentatori de ştiri din Los Angeles, iese să se consoleze cu o noapte neobișnuită de petreceri.
Ea se trezește în pat cu un străin şi primeşte un mesaj pe telefon de la agentul ei, care-i spune că locul de muncă este al ei, dacă reuşeşte să ajungă în oraș până la ora 17.
Blocată într-o zonă necunoscută, fără bani, fără telefon sau mașină, ea pornește într-o cursă plină de de aventuri pentru a ajunge la cel mai important interviu din viața ei.

ELIZABETH BANKS în comedia WALK OF SHAME

Primul trailer pentru comedia scenaristului şi regizorului Steven Brill, Walk Of Shame, are la început un ritm destul de ciudat, dar dacă filmul conţine măcar jumate din gagurile prezente în trailer, Walk Of Shame sună destul de promițător.
Elizabeth Banks şi-a mai dovedit talentul de actriţă de comedie în o mulțime de filme anterioare, dar Walk Of Fame, pare a avea o premisă ce pare a avea un ansamblu formidabil, ce promite mult amuzament.

ELIZABETH BANKS în comedia WALK OF SHAME

Un alt lucru interesat, este faptul că filmul are un complot ce are loc pe o perioadă de 24 ore, o chestie care de obicei place.
Mă bucur că Bridesmaids a făcut posibilă aducerea pe marele ecran a mai multor comedii bazate pe personaje de sex feminin, dar am dori ca mai multe dintre ele, să fie la fel de bune ca și filmul lui Apatow.

Poster Walk Of Shame

În film mai joacă James Marsden, Gillian Jacobs, Sarah Wright și Kevin Nealon.
Walk Of Shame ajunge în cinematografe pe 25 Aprilie 2014, după ce lansarea filmului a fost amânată din septembrie 2013.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.