SEZONUL 4 URZEALA TRONURILOR Revine În Luna Aprilie Iar Primul Trailer Apare Duminică

Oficialii de la HBO, au confirmat oficial data premierei Sezonului 4 al popularului serial Urzeala Tronurilor, iar în acelaşi timp, ne-au dezvăluit că primul trailer cu cadre din viitorul sezon, îl vom putea vedea în această duminică.

GAME OF THRONES SEASON 4

Probabil este destul de greu pentru fanii serialului Urzeala Tronurilor să aştepte aproape un an pentru a mai vedea încă 10 episoade din ecranizarea cărţilor lui George RR Martin realizată de cei de la HBO.
Ei bine, aşteptarea va fi puţin mai plăcută, pentru că acesta este momentul pe care îl așteptam.
Cu toţii ştiam că serialul va reveni la începutul lui aprilie având în vedere că și sezoanele trecute au avut premieră în prima săptămână din aceeaşi lună.
Iarna a venit, dar aceasta nu va ţine la nesfârşit, iar atunci când ne va părăsi, primăvara va aduce cu bucurie un nou sezon Urzeala Tronurilor.
HBO a anunțat astăzi că, drama de fantezie se va întoarce pentru al patrulea sezon duminică 6 Aprilie de la ora 21:00.  Noul sezon va fi format din zece episoade și va prelua povestea de unde a lăsat-o Sezonul 3, ecranizând a doua jumătate a cărții cu numărul 3 din Saga fantasy Cântec De Gheață Şi Foc, intitulată Iureșul Săbiilor.

Daenerys Targaryen în Valar Dohaeris

Cele mai mulţi din actorii principali ai distribuției sunt aşteptaţi să se întoarcă, sau măcar cei ale căror caractere au supraviețuit Sezonului 3. Tranşa nouă de actori noi, include nume că Pedro Pascal, Roger Ashton sau Mark Gatiss.
În plus, unele roluri au fost redistribuite între timp, iar actorul Michiel Huisman îl va înlocui Ed Skrein, cel ce a jucat rolul lui Daario Naharis în Sezonul 4, Hafþór Julius Björnsson va prelua de la Ian Whyte rolul lui Ser Gregor Clegane și Dean-Charles Chapman va preluă rolul lui Callum Wharry ca fratele lui Joffrey, Tommen.
Totodată, cei de la HBO confirmă că în această duminică, odată cu premiera noului serial Detectivii Din Louisiana și a sezonului 3 din Fetele, HBO US, va difuză și un trailer pentru Sezon 4 Urzeala Tronurilor.

Game Of Thrones - The Lannisters

Oh… şi dacă cumva ai crezut că ai văzut-o pentru ultima dată în Urzeala Tronurilor pe Catelyn Stark atunci când ea avea gâtul tăiat la sfârșitul episodului 9, ar fi bine să te răzgândeşti!
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.