Prima Imagine Promo Pentru Finalul Seriei THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY

Partea finală a trilogiei The Hunger Games, scoate la admirat primul material promo sub forma unui poster ce ne anunţă că aventurile finale ale lui Katniss, se vor desfăşura pe parcursul a două filme: Mockingjay Part I şi Part II.

Prima Imagine Promo Pentru Finalul Seriei THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY

La puţin timp după ce filmul The Hunger Games: Catching Fire a terminat turul de forţă prin cinematografe, cei de la Lionsgate aruncă deja online primul material de promovare pentru următorul film din celebra serie: The Hunger Games: Mockingjay – Part I.
Nu cred că mai surprinde pe cineva această primă incursiune în partea finală a trilogiei, mai ales că primul teaser poster, are stilul vizual al posterele anterioare, reprezentând emblema unei pasări de foc.
Mockingjay este intitulată ultima carte a seriei The Hunger Games, ce face parte dintr-o serie de patru filme, bazate pe seria de cărţii scrise de Suzanne Collins, deja aclamată de sute de mii de cititori tineri, din momentul apariţiei primei cărţi în 2008, fiind o franciză de acţiune cu o componentă puternic emoţională greu de ignorat.

Katniss în The Hunger Games: Catching Fire

Jocurile Foamei sunt un fel de reality show izvorât din răzbunare calculată şi cruzime fără limite, ce are loc într-un viitor postapocaliptic, unde lumea e împărţită în 12 districte ce fac parte din ţinutul numit Panem. Toate districtele, trebuie să ofere câte un tribut, un băiat şi o fată între 12 şi 18 ani ce concurează într-o luptă din care poate ieşi doar un singur învingător.
Având cartea finală a trilogiei împărțita în două filme, nici nu e de mirare că cei de la Lionsgate le lansează la distanţă de un an, fapt ce copiaza într-un fel, o altă faimoasă franciză ce s-a încheiat la fel.
Primul film întitulat The Hunger Games Part I, va fi lansat pe data de 21 Noiembrie 2014, iar filmul final al francizei, anul viitor.

Poster The Hunger Games: Mockingjay Part I

Din distribuţia filmului, fac parte actori că Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Jena Malone, Sam Claflin, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Jeffrey Wright, Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman și Donald Sutherland.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.