RUSSELL CROWE Se Luptă Cu Potopul În Noul Trailer Pentru Filmul De Inspiraţie Biblică NOAH

Paramount Pictures a lansat un nou trailer pentru NOAH, filmul biblic al regizorul Darren Aronofsky cu Russell Crowe, ce spune povestea marelui potop din Biblie, într-un mod diferit.

RUSSELL CROWE Se Luptă Cu Potopul În Noul Trailer Pentru Filmul De Inspiraţie Biblică NOAH

Pe lângă noul trailer lansat astăzi, Paramount a lansat ieri şi un nou poster interesant, iar după cum veţi putea vedea în acest nou poster, cineastul chiar crede în partea epică a acestei poveşti. Iar faptul că RUSSELL CROWE are o barbă destul de noduroasă, în timp ce în mână ține un topor, sugerează că filmul va prezenta nu numai lupta lui Noe cu ploaia și inundațiile.
Şi ţinând cont că este una dintre cele mai vechi poveşti spuse vreodată, trebuie să-i acordăm credit lui Darren Aronofsky, fiindcă a găsit încă odată o modalitate de a face din povestea lui Noe şi arca lui, o ecranizare interesantă în care Russell Crowe joacă rolul principal.
Sloganul noului clipul este puţin nefiresc, mai ales că el ne îndeamnă să fim „Martori la povestea nespusă a evenimentului celui mai epic din istoria omenirii”, ştiind că povestea potopului este una foarte cunoscută.

Logan Lerman şi Russell Crowe construiesc Arca lui Noe

Dar, ţinând cont că clipul este destul de scurt, trebuie să recunosc, conţine destul de multe dezvăluiri, iar cadrele noi, dezvăluie că povestea lui Aronofsky, nu este asemănătoare cu cea pe care o ştie toată lumea din Biblie.
Personal, aștept cu nerăbdare să văd această versiune mai întunecată a foarte cunoscutei poveşti biblice, văzută prin ochii unuia din cei mai buni regizori ai momentului, Darren Aronofsky (Black Swan).
Deşi are doar 35 de secunde, trailerul este dotat cu momente decisive ale complotului, inclusiv o primă imagine a ființelor celeste despre care regizorul vorbea în trecut.

Poster nou pentru filmul Noah cu Russell Crowe

În film joacă Russell Crowe, Jennifer Connelly, Ray Winstone, Emma Watson, Anthony Hopkins și Logan Lerman, iar filmul Noah, îl vei putea vedea în cinematografe, din 28 Martie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.