GAME OF THRONES SEZONUL 4: Clip Nou Cu Nebunia De Pe Platourile De Filmare

Sezonul 4 al serialului de fantezie Urzeala Tronurilor, va reveni în mai puțin de trei luni, iar în timp ce premiera se apropie vertiginos, un nou materialul de promovare a fost lansat, sub forma unui clip minunat de pe platourile de filmare ale serialului.

GAME OF THRONES SEZONUL 4: Clip Nou Cu Nebunia De Pe Platourile De Filmare

Cu noi imagini şi multe fragmente interesante, primul trailer pentru sezonul 4, lansat săptămâna trecută, a promis mai multă intrigă, dramă și acțiune.  Primele trei sezoane au urmărit, mai mult sau mai puțin, materialul sursă al cărţilor scrise George RR Martin din saga Cântec De Gheață Şi Foc, iar serialul a avut la dispoziţie o mulţime de material scris şi o grămadă de caractere interesante, multe dintre ele, având parte de îmbunătățiri decisive, sau chiar de dispariţia lor definitivă.
Sezonul 4 va marca o abatere mare de la sursa scrisă și va încorpora în poveste, chiar şi elemente din cea de-a cincea carte: A Dance With Dragons.
Iar dacă mai trebuia o confirmare că serialul Urzeala Tronurilor este un serial ce implică multă muncă, cei de la HBO ne prezintă astăzi un clip din culisele serialului şi mai exact o incursiune fabuloasă în realizarea Sezonului 4.

Urzeala Tronurilor Sezonul 4

Designerul de producţie Deborah Riley spune:
-„Nu numai că avem aproape 600 de pagini ca şi scenariu, dar trebuie să luăm indicaţii de la şase regizori diferiţi. Și puneţi la socoteală că ne-a luat nouăsprezece săptămâni să filmăm Sezonul 4, utilizând două unități paralele. Este o nebunie!”
Iar cine a văzut primele trei sezoane al popularului serial, ştie deja că scara largă a acestei producții, merită toate laudele, mai ales că Sezonul 4, a fost filmat în patru țări cu peste 180 de zile de filmare, având la dispoziţie o incredibilă maşinărie de resurse umane.
Noul clip, conține câteva cadre foarte impresionante ale unor momente cheie din următorul sezon, iar cei ce au citit deja cărțile vor fi în măsură să le recunoască.

Clip Urzeala Tronurilor Sezonul 4

Deşi clipul este destul de scurt – mai puțin de două minute – cadrele prezentate în el, sunt extrem de generoase, mai ales că veți prinde bucăţi de imagini ale unor membri noi că Pedro Pascal (The Red Viper Red Of Dorne), Lord Tywin (Charles Dance), duelul lui Red Viper cu Gregor Clegane (Hafþór Julius Björnsson) şi nu în ultimul rând, o filmare pe timp de noapte a ceea ce pare a fi o armată de venetici gata de atac.
De asemenea, pe lângă toate imaginile noi, vedeta serialului Peter Dinklage (Tyrion Lannister), laudă viitorul sezon, declarând că scenariul pentru acest sezon este preferatul lui.
Regizorii serialului, David Benioff și D.B. Weiss, au dovedit în mod constant că dragostea lor pentru cărțile lui George R.R. Martin și instinctul lor de a pune povestea pe micile ecrane, a adus în cele trei sezoane, un spectacol care a cristalizat temele cărților în televiziune. Așteptăm cu nerăbdare schimbările pe care le-au făcut în viitoarea poveste a serialului, dar, cel mai important, aşteptăm promisiunea de a aduce multe surprize, chiar și pentru cei ce au citi deja saga Urzeala Tronurilor.

Teaser Poster Urzeala Tronurilor Sezonul 4

Drama de fantezie Urzeala Tronurilor, se va întoarce pentru al patrulea sezon, duminică 6 Aprilie şi Luni 7 Aprilie la  HBO România.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.