Actorul ADAM DRIVER Ar Putea Fi Personajul Negativ Din STAR WARS EPISODE 7

Actorul relativ necunoscut, din serialul HBO Girls, Adam Driver, ar putea juca rolul unui antagonist ce va rivaliza ca putere, cu celebrul Darth Vader, în viitoarea megaproducţie Star Wars Episode 7.

Actorul ADAM DRIVER Ar Putea Fi Personaj Negativ În STAR WARS EPISODE 7

Dacă se confirmă, aceasta ar putea fi prima ştire oficială despre următorul film din saga Star Wars, iar faptul că regizorul J.J. Ambrams încearcă să distribuie actori mai puţin cunoscuţi în roluri emblematice, ar fi un plus pentru Episodul 7.
Încă nu este o ştire oficială, și evident că nu există nici un detaliu despre rolul pe care Driver îl va interpreta, dar actorul este aparent, aproape de a semna contractul ce îl plasează într-un rol care ar putea rivaliza cu iconicul antagonist Darth Vader.

Cel mai cunoscut antagonist din istoria cinema: Darth Vader

Recent, s-a zvonit că Adam Driver este implicat în distribuţia viitorului film Star Wars Episode 7, fiind unul din principalii candidaţi pentru interpretarea unui personaj negativ al filmului, iar dacă zvonurile sunt adevărate, actorul a învins talente precum Michael Fassbender sau Hugo Weaving. Decizia finală a distribuţiei sale în acest rol, a fost amânată în parte din cauza programului încărcat al actorului, care a fost întârziat de angajamentul său pentru serialul celor de la HBO, Girls.

Star Wars Episode VII - Artă realizată de fani

Cu popularitatea actorului în creştere, în mare parte datorită serialului HBO Girls şi a celui mai recent proiect al fraţilor Coen, Inside Llewyn Davis, Adam Driver are o şansă reală la faimă mondială, dacă va fi distribuit în Star Wars: Episodul VII, a cărui premieră a fost anunţată pentru data de 18 Decembrie 2015.
Continuarea directă a filmului Star Wars: Întoarcerea Lui Jedi, este programată să înceapă filmările la Pinewood Studios din Londra, în luna aprilie, aşa că membrii suplimentari ai distribuției, urmează să fie anunţaţi în săptămânile următoare.
Actorii din distribuţia originală a primei trilogii Star Wars, Mark Hamill, Harrison Ford și Carrie Fisher sunt de așteptat să apară în Episode 7.

Star Wars Episode VII - Poster realizat de fani

Repet, nimic nu este deocamdată oficial şi ar trebui să iei aceste informaţii ca pe nişte simple speculaţii, dar cum filmările pentru Episodul VII sunt de aşteptat să înceapă, sunt sigur că cei de la Disney şi Lucasfilm, vor lua decizii cruciale în lunile următoare cu privire la distribuţia filmului.
Este important de reținut că, o mulțime de lucruri se pot schimba până când vor începe filmările.
✐ Silviu

2 comentarii

  1. Ahhhh ce bine, ma bucur ca o sa aduca povestea inapoi, mai ales ca au lasat-o in "aer". Banuiesc ca nu o sa o mai vedem pe Ashoka, vad ca nici in trailer nu mai pomeneste nimic de ea, pacat.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.