Vezi În Avanpremieră Un Clip De 15 Minute Pentru Serialul GAME OF THRONES SEZONUL 4

Al patrulea sezon al serialul de fantezie Game Of Thrones se profilează la orizont, iar cei de la HBO, au lansat un nou featurette de 15 minute, conceput special pentru a mai domoli setea fanilor dornici de a reveni în Westeros.

Drogon la maturitate în Sezonul 4 Urzeala Tronurilor

Aproximativ de 15 de minute, noul videoclip este plin de informații cu privire la noile locaţii ale serialului, explicatii despre noile evenimente și chiar despre noile personaje ce vor stabilii întorsătura ciudată a evenimentelor din următorul sezon, care va reveni în luna aprilie.
Pe de altă parte, clipul este plin de umor, mai ales că există câteva răspunsuri amuzante venite din partea distribuției, ce răspunde la o serie de întrebări puse de fani serialului.
Clipul intitulat sugestiv Ice And Fire: A Foreshadowing, ajunge să intre adânc în caracterul noilor personaje ale serialului, ba chiar aduce cu sine şi unele explicaţii despre ele şi despre cum vor evolua unele relații personale, dar poate cel mai important lucru, vedem cât de mult au crescut dragonii, ultimul cadru al clipului, fiind dedicat în totalitate lui Drogon.

Kit Harington în rolul Jon Snow din Game Of Thrones Sezonul 4

Sunt incredibil de entuziasmat de apariţia sezonului 4, sezon ce ar trebui să aducă cu sine nişte evenimente ce ne vor lăsa muţi de uimire, iar aşteptările fanilor pentru acest capitol al poveştii din Cântec De Gheață Şi Foc, nu cred ca au fost vreodată mai mari.
Acest sezon va fi bazat pe a doua jumătate a celei de-a treia cărţi, iar cei ce au citit deja cartea, ştiu că există o mulțime de întorsături neaşteptate, ce abia aşteaptă să ajungă la noi.
De asemenea, sunt sigur că echipa de producţie şi regizorii David Benioff și D.B. Weiss, vor ridica ştacheta la un alt nivel cu sezonul 4 al serialului Urzeala Tronurilor.
Cu noi imagini şi dezvăluiri interesante, primul trailer oficial pentru sezonul 4, a promis mai multă intrigă, dramă și acțiune, iar dacă primele trei sezoane au urmărit materialul sursă al cărţilor scrise George RR Martin din saga Cântec De Gheață Şi Foc, Sezonul 4 va marca o abatere mare de la sursa scrisă și va încorpora în poveste, chiar şi elemente din cea de-a cincea carte: A Dance With Dragons.

Gwendoline Christie în rolul Brienne din Game Of Thrones Sezonul 4

Regizorii serialului, David Benioff și D.B. Weiss, au dovedit în mod constant că dragostea lor pentru cărțile lui George R.R. Martin și instinctul lor de a pune povestea pe micile ecrane, a adus în cele trei sezoane, un spectacol care a cristalizat temele cărților în televiziune.
Așteptăm cu nerăbdare schimbările pe care le-au făcut în viitoarea poveste a serialului, dar, cel mai important, aşteptăm promisiunea de a aduce multe surprize, chiar și pentru cei ce au citi deja saga Urzeala Tronurilor.

Teaser poster Urzeala Tronurilor sezonul 4

Drama de fantezie Urzeala Tronurilor, se va întoarce pentru al patrulea sezon, duminică 6 Aprilie şi Luni 7 Aprilie la  HBO România.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.