Zack Snyder, Eva Green Şi Regizorul Noam Murro Discută Despre 300: RISE OF AN EMPIRE În Noul Clip

Regizorul Noam Murro, Sullivan Stapleton, Eva Green, Zack Snyder şi câţiva membri ai echipei de producţie, ne explică în noul clip, cât de epic şi de intens este filmul 300: Rise Of An Empire şi de ce trebuie să vedem continuarea filmului din 2007.

Xerxes (Rodrigo Santoro) în 300: Rise Of An Empire

Deşi pare doar un alt capitol extins al filmului 300, producţia Rise Of An Empire, merge cu mult dincolo de imaginile stilizate devenite deja faimoase, iar paleta puternică a culorilor hiperkinetice, ce a fost efectiv luată din romanul grafic a lui Frank Miller şi Lynn Varley, a servit drept „inspirație” pentru o mulţime de imitatori. Ca urmare, este destul de curios faptul că au trecut aproape șapte ani pentru ca această continuare să ajungă în cele din urmă pe marele ecran. Deşi a fost programată inițial pentru lansare la sfârşitul anului trecut, 300: Rise Of An Empire, ajunge în cele din urmă pe 7 Martie în cinematografe. Nici nu mai încape îndoială că Zack Snyder şi echipa sa de producţie, alături de regizorul Noam Murro, încearcă din răsputeri să recreeze atmosfera prezentă în filmul 300.

Cei doi protagonişti principali ai filmului 300: Rise Of An Empire - Xerxes şi Temistocle

Iar dacă ultimul trailerfoarte reuşit din punct de vedere vizual – ne-a atras atenţia cu intensitatea bătăliilor epice şi a efectele speciale îmbogăţite, acest nou clip, aduce în prim plan, părerile despre film a unor membri ai distribuţiei, a regizorului, dar şi a producătorului executiv Zack Snyder.
A fost spus şi înainte că, Rise Of An Empire, nu este neapărat o continuare a filmului 300, iar ca să ne convingă de acest lucru, scenaristul şi producătorul filmului Zack Snyder, confirmă în acest featurette, că Rise Of An Empire este într-adevăr un film ce are desfăşurarea complotului în paralel cu filmul de acțiune din 2007. Din păcate, acest featurette nu conține nici o imagine cu modul în care regizorul Murro a filmat producţia, sau măcar o imagine din spatele camerei de filmat.

300: Rise Of An Empire - Xerxes şi Imperiul Persan

În schimb, clipul nu se fereşte să ne ofere noi imagini din film, printre interviurile cu actorii şi echipa de filmare.Bazat pe cel mai recent roman grafic creat de Frank Miller şi adus pe ecrane în stilul vizual al blockbuster-ului 300, acest nou capitol din saga epică a regizorului Snyder, aduce în prim plan un nou câmp de luptă ce va găzdui fapte eroice epice.
Generalul Themistocles, interpretat de Sullivan Stapleton, încercă din răsputeri să unească toate forţele grecești pentru o bătălie epică maritimă, ce va schimba cursul războiului şi al istoriei.
300: Rise Of An Empire, îl plasează pe generalul Themistocles, împotriva forțelor persane invadatoare conduse de muritorul transformat în zeu, Xerxes (Rodrigo Santoro) și Artemisia (Eva Green), comandantul răzbunător al marinei persane.

300: Rise Of An Empire Poster - Xerxes

Având în distribuţie actori ca Sullivan Stapleton, Eva Green, Lena Headey, Hans Matheson, Rodrigo Santoro, Callan Mulvey, David Wenham, Jack O’Connell, Andrew Tiernan, Igal Naor şi Andrew Pleavin, filmul 300: Rise of an Empire ajunge în cinematografele 3D, 2D și IMAX pe 7 Martie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.