Clip Nou STAR WARS REBELS: Fă Cunoştinţă Cu Noul Recrut Al Rebelilor, EZRA

Chiar dacă încă nu ştie, forța va fi puternică în viaţa noului caracter din serialul Star Wars Rebels, deoarece Ezra, unul din principalele caractere ale showului, posedă o putere ce este mai presus de înţelegerea sa.

STAR WARS REBELS

Producătorii viitorului produs al celor de la Disney, serialul de animație Star Wars Rebels, au introdus unul dintre principalele caractere ce se numeşte Ezra, caracter căruia i-a împrumutat vocea Taylor Gray (Thunderstruck).   Ezra, este un adolescent carismatic, unul din personajele principale din viitoarea serie animată, a cărui premieră va debuta cu un episod special de o oră în această toamnă pe Disney Channel. Star Wars Rebels va servi ca punct de legătură între cele două filme finale Star Wars ale fiecărui trilogii. Amplasat în teritoriile Outer Rim, Star Wars Rebels are acţiunea plasată între Episoadele III şi IV, cunoscute sub numele de Revenge Of The Sith din 2005 și A New Hope din 1997. Serialul urmăreşte geneza rebeliunii care în cele din urmă va duce la aventurile cunoscute ale lui Luke Skywalker, Han Solo şi Prinţesa Leia.

STAR WARS REBELS: Fă Cunoştinţă Cu Noul Recruit Al Rebelilor, EZRA

La paisprezece ani de la masacrul pe care imperiul îl provoacă Ordinului Jedi în Revenge Of The Sith, Împăratul şi Imperiul Galactic și-au consolidat puterea în galaxie, iar intențiile lor despotice, nu mai sunt un secret. Când îl întâlnim pe Ezra, el nu are nici un interes în a deveni un revoluționar. Adolescentul suav, supravieţuieşte pe cont propriu pe planeta Lothal, dar fără să ştie, el este la începutul unei noi aventuri ce îi va schimba viaţa pentru totdeuna, mai ales atunci când învăța cum să îşi folosească noile puteri misterioase, despre care el nu știe nimic. Ezra crede că are anumite abilităţi, care sunt un pic ciudate, dar care îl ajută în situaţii dificile.

Sith Inquisitor în Star Wars Rebels

Atunci când Darth Vader și trupă să de soldaţi imperiali, încep să-și extindă controlul asupra planetei Lothal, Ezra va fi atras în lupta împotriva imperiului, devenind astfel un rebel în noua alianţă ce se formează. Iar dacă îţi faci griji în privinţa forţelor pe care acesta le posedă, ar trebui să stai linişti, fiindcă Kanan, un Jedi care a supraviețuit ordinului 66 ce a fost pus în aplicare de către împăratul Palpatine și face parte acum din mişcarea rebeliuni, îl va antrena intensiv pe Ezra.
În cele din urmă, adolescentul carismatic, va ajunge să ajute Alianța Rebelă în încercarea de a alunga forțele imperiale de pe planeta sa de origine Lothal.

Propaganda Poster Star Wars Rebels

Ezra este jucat de actorul Taylor Gray, care a mai jucat în seria animată de la Nickelodeon, Bucket & Skinner Epic Adventures și alături de baschetbalistul Kevin Durant în Thunderstruck (2012).
El a declarat următoarele:
-„Sunt aşa de încântat pentru rolul de Ezra din Star Wars Rebels, dar sunt chiar şi mai încântat că voi face parte din moștenirea Star Wars”, spune Gray.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.