URZEALA TRONURILOR SEZONUL 4: Clip Nou Cu Imagini De Pe Platoul De Filmare

Sezonul 4 al serialului de fantezie Urzeala Tronurilor, va reveni în luna Aprilie, iar în timp ce premiera se apropie vertiginos, un nou materialul de promovare a fost lansat sub forma unui clip de pe platourile de filmare.

Urzeala Tronurilor SEZONUL 4 - Nunta lui Joffrey cu Margaery

Trebuie să recunosc că, faţă de anii trecuţi, HBO a lansat până acum, destul de puţine materiale promoţionale ce să ne lămurească cu privire la subiectul viitorului sezon al serialului Game Of Thrones. Totuşi, pe măsură ce ne apropiem de premieră noului sezon, încep să apară mai multe materiale promoţionale pentru serialul de succes produs de HBO, iar în noul video de pe platourile de filmare, vedem cadre fabuloase noi, dar şi câteva imagini cu decorurile senzaţionale ale serialului. Deborah Riley, este noul designer al serialului Game Of Thrones, iar în noul video, ea ne povestește despre provocarea pe care o oferă munca la decorurile şi detaliile pentru această producție masivă, asta în timp ce avem ocazia să vedem și câteva noi cadre minunate de pe platoul de filmare al sezonului 4.

Urzeala Tronurilor SEZONUL 4 - Daenerys Targaryen

Şi spun minunate, pentru că este prima dată când îl vedem pe Mark Gatiss, interpretul lui Tycho Nestoris, reprezentantul Băncii De Fier din Braavos, pe Mace Tyrell la nunta lui Joffrey cu Margaery, iar nu în cele din urmă, pe Ser Alliser Thorne, care se întoarce la Zid alături de Janos Slynt, fostul comandat al gărzii din Debarcaderul Regelui.Cu noi imagini şi dezvăluiri interesante, primul trailer oficial pentru sezonul 4, a promis mai multă intrigă, dramă și acțiune.  Primele trei sezoane au urmărit, mai mult sau mai puțin, materialul sursă al cărţilor scrise George RR Martin din saga Cântec De Gheață Şi Foc, iar serialul a avut la dispoziţie o mulţime de material scris şi o grămadă de caractere interesante, multe dintre ele, având parte de îmbunătățiri decisive, sau chiar de dispariţia lor definitivă.

Urzeala Tronurilor SEZONUL 4 - Cersei Lannister şi Margaery Tyrell

Sezonul 4 va marca o abatere mare de la sursa scrisă și va încorpora în poveste, chiar şi elemente din cea de-a cincea carte: A Dance With Dragons.
Regizorii serialului, David Benioff și D.B. Weiss, au dovedit în mod constant că dragostea lor pentru cărțile lui George R.R. Martin și instinctul lor de a pune povestea pe micile ecrane, a adus în cele trei sezoane, un spectacol care a cristalizat temele cărților în televiziune. Așteptăm cu nerăbdare schimbările pe care le-au făcut în viitoarea poveste a serialului, dar, cel mai important, aşteptăm promisiunea de a aduce multe surprize, chiar și pentru cei ce au citi deja saga Urzeala Tronurilor.

Teaser Poster Urzeala Tronurilor SEZONUL 4

 Drama de fantezie Urzeala Tronurilor, se va întoarce pentru al patrulea sezon, duminică 6 Aprilie şi Luni 7 Aprilie la  HBO România.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.