Trailer Extins Şi Un Clip Nou NEED FOR SPEED: Acţiune În Viteză Şi Rivalitate Dusă La Extremă

Un nou clip şi un trailer plin de acţiune, dezvăluie detalii interesante despre complotul filmului Need For Speed, dar şi motivele pentru care ar trebui să vezi filmul regizat de Scott Waugh.

Aaron Paul În NEED FOR SPEED

Aproximativ la o lună depărtare de premieră filmului Need For Speed, campania de marketing pentru adaptarea jocurilor video cu acelaşi nume, este în plină desfăşurare. De acest aspect profit şi eu, pentru a vă aduce în atenţie, noul clip al filmului, dar şi un trailer nou ce dezvăluie tot mai multe detalii despre complotul interesant al adaptării. Am văzut deja două clipuri din spatele camerelor de filmat ale producţie de acţiune, clipuri ce ne-au arătat cum se realizează cascadoriile practice, cum actorul Aaron Paul îşi etalează abilitățile de şofer şi nu în ultimul rând, am făcut cunoştinţă cu adevăratele vedete ale filmului: maşinile ridiculos de scumpe ca Koenigsegg Agera R, Lamborghini Sesto Elemento, Spano GTA, Saleen S7, Mclaren P1 sau faimoasa Bugatti Veyron.

Maşina erou a filmului Need For Speed: Ford Mustang 2015

Prima ecranizare cu cifră octanică ridicată demnă de luat în serios a celor de DreamWorks, aduce astăzi un nou trailer și câteva cadre noi din viitorul film Need For Speed​​, cadre ce dezvăluie multe detalii despre complot, dar şi de ce personajul lui Aaron Paul, este dornic de răzbunare.
Pe lângă toate astea, noul trailer prezentat de Aaron Paul şi Kid Kudi, mai oferă rezidenţilor USA, şansa de a câştiga un Ford Mustang din 2015.
Regizat de Scott Waugh (Act of Valor), filmul este o poveste originală ce nu se bazează pe nici unul din jocurile video ale francizei, dar care, în ciuda aspectului dramatic, nu este doar o poveste de răzbunare personală pentru caracterul lui Aaron Paul numit Tobey Marshall, este o poveste umană pentru întreaga sa echipă de cinci personaje.

Koenigsegg Agera într-o urmărire din Need For Speed

Personajul lui Aaron Paul și cel al actriţei Imogen Poots, fac o adevărată cursă contra cronometru prin întreaga țară, în încercarea disperată de a atrage atenția poliției şi a mass-mediei naționale, pentru a câștiga suficientă reputație pentru a putea fi invitaţi la o cursă specială în California, găzduita de către personajul intitulat „Monarch” (Michael Keaton).
Imogen Poots joacă rolul Julia Maddon, un broker de maşini speciale de curse şi este cea care îl cuplează pe Tobey Marshall (Aaron Paul) cu super maşina erou a filmului: Ford Mustang 2015.
Ea – din motive pe care încă nu le ştim – i se alătură lui Marshall în această cursă cross country.
Trailerul nou, demonstrează incă odată că producţia Need For Speed, are toate atuurile unui film de acţiune ce va extazia audienţa generală şi va încânta fanii filmelor cu maşini rapide.

Poster Need For Speed

În film mai joacă Imogen Poots, Kid Cudi, Ramon Rodriguez, Rami Malek, Harrison Gilbertson, Dakota Johnson și Michael Keaton.
Need For Speed ​​ajunge în cinematografele din jurul lumii, începând cu data de 14 martie.
✐ Silviu


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.