DWAYNE JOHNSON A Primit Undă Verde De La HBO Pentru Noul Serial De Comedie Intitulat BALLERS

HBO a dat undă verde unui nou serial de comedie intitulat BALLERS, serial ce spune drama comică a unui grup de foști și actuali jucători de fotbal american, în care DWAYNE JOHNSON va juca rolul principal.

Dwayne Johnson în Pain & Gain

Dwayne Johnson devine rapid unul din cele mai mari staruri de acțiune din lume şi totuşi acest lucru nu îl împiedică pe actor să îşi facă datoria faţă de toate proiectele de viitor, ce includ deja producţii majore ca Fast & Furious 7, Hercules, sau Journey 3: From The Earth To The Moon.
Într-un interviu recent, pentru cei de la The Hollywood Reporter, Dwayne Johnson a declarat că a semnat un contract ce îl plasează într-un serial HBO despre un grup de sportivi pensionari ce trăiesc în Miami, produs de colegul şi prietenul său Mark Wahlberg.
Astăzi aflăm că cei de la de la HBO, au dat undă verde noului serial, însemnând că Dwayne va pune de o parte titlul de action man, pentru titlul de comedy man.

Dwayne Johnson

Serialul de jumătate de oră, ce spune drama comică a unui grup de foști și actuali jucători de fotbal america, va fi difuzat de HBO şi îl va avea în rolul principal pe nimeni altul decât Dwayne Johnson. serialul Ballers, va fi produs de echipa de producţie a actorului, echipă ce îl include pe Mark Wahlberg, regizorul Peter Berg, ce va orchestra episodul pilotul și scenaristul serialului Enourage, Stephen Levinson, cel care a scris scenariul întregului serial.
Mutarea pe micul ecran a lui Johnson, care a făcut numai filme de acțiune în ultimii ani, este una interesantă şi probabil, de bun augur, mai ales că e vorba de HBO, unde tronează sloganul „Nu e TV, este HBO.”

Dwayne Johnson în Pain & Gain

Asta ar trebui să aducă un anumit nivel de calitate serialului și așa cum am văzut în Pain & Gain, Dwayne Johnson este foarte încântat să combine comedia cu aspectul său muşchiulos, mai ales că combinaţia este uneori destul de hilară.
Actorul a fost o bună perioadă de timp un mare iubitor de fotbal american. El a jucat pentru prestigioasa Universitate din Miami, înainte avea parte de un accident ce l-a scos din joc. După aceea, el a călcat pe urmele tatălui său şi a ajuns să facă istorie în WWF (World Wrestling Entertainment).

Dwayne Johnson la World Wrestling Entertainment

Ca un mare fan al lui Dwayne Johnson, Ballers, este deja inclus pe lista viitoarelor seriale pe care le voi urmări cu interes, mai ales că este vorba de un serial de comedie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.