THE EXPENDABELLES: Filmul De Acţiune Cu Distribuţie Feminină Va Fi Regizat De Robert Luketic

Proiectul ce a stârnit imaginaţia fanilor din întreaga lume, The ExpendaBelles, filmul ce este inspirat de succesul lui Stallone, The Expendables, face un pas înainte pentru începerea filmărilor ce vor demara în vară şi primeşte un regizor.

The ExpendaBelles

A trecut mai mult de un an de când zvonurile spuneau că cei de la Millennium Films pregătesc un film de acţiune cu o distribuţie complet feminină, un fel de varianta feminină a filmului The Expendables. Iată că filmul întitulat The ExpendaBells, a început să facă demersurile necesare pentru începerea producţiei, asta după ce scenariştii Kirsten Smith și Karen McCullah Lutz au fost angajaţi să scornească o poveste ce să egaleze filmul inventat de Stallone, ce va ajunge la a treia parte în această vară. Din câte se pare, cei doi scenariști, se vor reuni cu regizorul Robert Luketic, cel care tocmai a fost angajat la cârma filmului de acţiune The ExpendaBelles.
Totuşi, cu toate că această producţie a fost inițial creată pentru a fi un răspuns direct a femeilor pentru seria de filme create de Sylvester Stallone, s-ar putea ca unele fane feministe, să nu prea fie de acord cu sinopsisul filmului, care spune că eroine noastre de acţiune, se vor da drept escorte de lux în încercarea lor de a salva un specialist în energie nucleară, ce este ţinut prizonier de un terorist pe o insulă. Singurul mod în care pot face asta, este ca eroinele noastre să se înfiltreze în ascunzătoarea teroriştilor.

Cameron Diaz şi Milla Jovovich

Iar dacă zvonurile sunt adevărate, Stallone, ce este şi producător al viitorului film, le doreşte în distribuţie pe Cameron Diaz şi Milla Jovovich.  Asta în afara faptului că de anul trecut până acum, prin colimatorul producătorilor şi al fanilor, au trecut toate numele majore feminine ce au jucat măcar odată într-un film de acţiune, începând cu Sigourney Weaver, Linda Hamilton, Meryl Streep şi terminând cu Scarlett Johansson, Angelina Jolie, Uma Thurman, Lucy Liu, Gina Carano sau mai nou, Katee Sackhoff.
În timp ce sunt sigur că oricare va fi distribuţia filmului The ExpendaBelles, doamnele vor cotonogi tot felul de băieţii răi, este păcat că scriitorii au decis să meargă cu cea mai comună poveste atunci când vine vorba de un scenariu ce conţine un grup de femei, acela de a folosi sexul ca motiv pentru succesul filmului.

Poster The Expendables 2

Totuşi, completarea distribuţiei pentru The ExpendaBelles este de aşteptat să înceapă în curând, mai ales că filmul este programat să înceapă pregătirile şi filmările în această vară.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.