JESSE EISENBERG Îl Va Interpreta Pe LEX LUTHOR În MAN OF STEEL 2: BATMAN vs. SUPERMAN

Talentatul actor Jesse Eisenberg, va juca rolul antagonistului Lex Luthor, în Man Of Steel 2: Batman vs. Superman, iar Jeremy Irons îşi asumă rolul companionului de încredere a lui Batman: Alfred.

Superman, Batman şi viitorul Lex Luthor

În timp ce noi continuăm să așteptăm cu sufletul la gură unele știri oficiale despre distribuţia noului film Star Wars, Warner Bros tocmai a aruncat o bombă prin anunțarea distribuţiei pentru rolurile Lex Luthor și Alfred din filmul regizorului Zack Snyder, Batman vs. Superman, continuarea mult aşteptată a succesului Man Of Steel.
Warner Bros a împins recent data de lansare a filmului Batman vs Superman, din iulie 2015 până în mai 2016, producția fiind întârziată cu scopul de a obține distribuţia dorită pentru film.  Regizorul Zack Snyder, tocmai a completat pleiada de staruri din filmul său, cu două roluri mari în sequel.
Nominalizatul la Premiul Academiei, Jesse Eisenberg, va juca rolul antagonistului Lex Luthor, în timp ce câștigătorul unui Oscar, Jeremy Irons, va interpreta rolul lui Alfred, valetul fidel al lui Batman, interpretat de Ben Affleck.  Distribuirea unui actor mai tânăr în rolul lui Lex Luthor, este puţin surprinzătoare, având în vedere modul în care mulţi fani şi-au format părerea generală că actorul trebuie să fie chel, pentru a juca rolul lui Lex Luthor.

Superman, Wonder Woman şi Batman

Dar, având în vedere vârsta lui Superman (Henry Cavill) şi faptul că filmul Man Of Steel, spune doar începutul aventurilor supereroului, Jesse Eisenberg este o alegere inspirată, mai ales că vom vedea un Lex Luthor mult mai tânăr, un antagonist cerebral și viclean, iar dacă cineva poate interpreta acest rol, acela este Jesse Eisenberg.
Lex Luthor este adesea considerat cel mai cunoscut dintre rivalii lui Superman, reputația lui de personaj negativ provinind încă din 1940. Ce e grozav la Lex, este faptul că el există dincolo de limitele personajului negativ vicios stereotipic.  El este un personaj complicat și sofisticat al cărui intelect, bogăție și poziție socială, îi dau posibilitatea să devină unul din muritorii ce pot contesta puterea incredibilă a lui Superman.  Plasarea lui Jesse în rolul lui Lex Luthor, va permite filmului să exploreze această dinamică interesantă și sunt sigur că scenariul viitorului film îi va oferii personajului negativ, câteva direcții noi și neașteptate.

Cum ar arăta Jesse Eisenberg în rolul Lex Luthor chel

În ceea ce privește rolul lui Alfred, un actor mai în vârstă are sens, în condițiile în care interpretarea lui Ben Affleck pentru rolul Batman, este planificată a fi a unui supererou veteran, mai degrabă decât o altă poveste de origine din tinereţe.
După cum știe toată lumea, Alfred este prietenul de încredere lui Bruce Wayne, cel mai bun aliat și evident, mentorul său. Un tutore nobil și o figură părintească, ce este un element absolut esențial în infrastructura complicată ce-i permite lui Bruce Wayne să se transforme în Batman.  Sunt sigur că va fi o onoare să vedem un astfel de actor uimitor și talentat că Jeremy Irons în rolul omului de încredere a unui Batman mai în vârstă.
Cu distribuirea lui Eisenberg și a lui Jeremy Irons, în Superman vs Batman, se pare că mare parte din rolurile cheie ale filmului DC, au fost ocupate.  Mai ales că cei doi, se alătură unei distribuţii fabuloase ce conţine deja nume ca Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman) și Gal Gadot în rolul Wonder Woman.

Man Of Steel 2: Batman vs Superman Poster - Fan Made

Totuşi, incă mai avem ceva timp de așteptat înainte de a vedea orice material promoţional pentru sequel-ul ce va ajunge în cinematografe pe 6 Mai 2016.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.