Primul Trailer Nebunesc Pentru Comedia TAMMY Cu Melissa McCarthy Şi Susan Sarandon

În primul trailer pentru comedia Tammy, Melissa McCarthy trebuie să facă faţă unei situaţii tensionate, atunci când este dată afară de la locul de muncă şi are o cădere nervoasă când află că soţul ei o înşeală cu vecina.

Primul trailer Pentru Comedia TAMMY Cu Melissa McCarthy Şi Susan Sarandon

Warner Bros a lansat primul trailer pentru viitoarea comedie a regizorului Ben Falcone, ce este intitulată Tammy.  Rolul principal este deţinut de către actriţa Melissa McCarthy (The Heat), o femeie ce o ia pe bunica ei diabetică într-o excursie de zile mari, după ce a fost concediată de la un restaurant de fast-food și descoperă că soțul ei are o aventură.  Acest prim teaser trailer, se concentrează direct pe personajul lui McCarthy, care pare a face exact ceea ce-i trece prin cap, fiind un bun exemplu de teaser trailer, deoarece ne arată doar strictul necesar dintr-o scenă comică, fără a aduce în centru atenţiei, prea multe din complot filmului.

Melissa McCarthy şi Susan Sarandon în comedia Tammy

Dacă vă place umorul ce este prezentat în acest trailer, există o bună șansă să vă doriţi să vedeți filmul complet.  Tammy (Melissa McCarthy) are o zi cât se poate de proastă.  Ea a rămas fără mașina ce i-a fost ridicată, a fost concediată de la locul de muncă și în loc de să găsească confortul necesar acasă, își găsește soțul împreună cu vecină în propria ei casă. Vestea proastă este că e falită.  Îşi împachetează rapid lucrurile și porneşte spre casa părinților ei.  Vrea să folosească maşina mamei ei, numai că în loc să călătorească singură, bunica ei Pearl (Susan Sarandon) vrea şi ea în excursie.

Melissa McCarthy şi Susan Sarandon în comedia Tammy

După ce realizează că bunica ei are fonduri, Tammy pleacă la drum, dar atunci când îşi dă seama că bunica ei este o alcoolică şi pe deasupra are şi diabet, Tammy se transformă rapid într-un „baby-sitter”.
Sper doar ca producţia Tammy, să ne aducă la fel de mult umor ca şi The Heat, comedia în care Melissa a jucat alături de Sandra Bullock.

Poster Tammy

În film mai joacă Allison Janney, Gary Cole, Mark Duplass, Toni Collette, Nat Faxon, Dan Aykroyd, și Kathy Bates.
Comedia Tammy va ajunge în cinematografe pe 2 iulie.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.