În Primul Trailer Pentru Filmul De Acţiune IN THE BLOOD, GINA CARANO Ia La Bătaie Pe Toată Lumea

Fosta luptătoare MMA, Gina Carano, se luptă cu toată lumea din jurul ei, doar pentru a descoperii persoanele vinovate de dispariţia soţului ei, iar pentru asta, ia la bătaie toate persoanele suspecte în primul trailer pentru filmul de acţiune In The Blood.

Gina Carano în filmul de acţiune In The Blood

Ai crede că unele personaje negative ar ști deja când să se pună cu Gina Carano. Dar în cazul în care unii dintre ei nu ştiu, Gina Carano nu are nici o problemă în a cotonogii toţi bărbaţii din jurul ei, mai ales cei care joacă un rol cheie în investigaţia, foarte personală, pe care o conduce personajul actriţei.
Cel mai recent film al fostei luptătoare MMA Gina Carano, o plasează pe actriţă în rolul unei femei proaspăt căsătorite, ce este foarte determinată să descopere adevărul despre dispariția soțului ei.
Gina Carano este Ava, o fostă luptătoare, cu un trecut cam întunecat. Când noul ei soț (Cam Gigandet) dispare în timpul lunei de miere din Caraibe, Ava descoperă o conspiraţie de proporţii în lumea interlopă din mijlocul insulei de paradis. Înarmata cu un set de abilităţi mortale, Ava încearcă să descopere adevărul, iar în investigaţia personală ce o porneşte, elimină orice bărbat despre care ea crede că este responsabil de răpirea soţului ei.

Gina Carano şi Amaury Nolasco în filmul de acţiune In The Blood

Acţiunea este cuvântul de bază al filmului, iar scenele de luptă, fac deliciul acestui prim trailer pentru filmul intitulat In The Blood.
Actori ca Luis Guzman, Danny Trejo, Stephen Lang sau Amaury Nolasco, încerca să o blocheze pe actriţă la fiecare pas, doar pentru a vedea cum iau o bătaie cruntă de la Gina Carano. Pentru că asta e ceea ce face Gina Carano.  În cei doi ani de când filmul Haywire – în care a debutat – a ajuns în cinematografe, Gina Carano a apărut într – un singur film, anul trecut în mega producţia Fast & Furious 6. Și bazându-mă pe informaţiile de pe profilul ei IMDb, actriţa nu are alte proiecte mari în viitorul apropiat.  Totuşi, este un deliciu să o văd din nou în acțiune, chiar dacă filmul In The Blood, nu pare a fi la același nivel de calitate ca Fast And Furious.
Totul pare destul de slab realizat, mai ales efectele sonore şi efectele speciale ale filmului.

Poster pentru filmul de acţiune In The Blood

Dar, dacă eşti un fan al fostei luptătoare MMA transformată în actriţă, filmul In The Blood ar trebui să fie o distracție pe cinste.
Regizat de John Stockwell, In The Blood ajungă în cinematografe pe 4 Aprilie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.