Trailer Nou Extins GODZILLA: Monstrul Ce Ne-ar Putea Trimite Înapoi În Epoca De Piatră

Noul trailer extins pentru producţia regizată de Gareth Edwards, vine cu multe explicaţii despre originile monstrului Godzilla, indicii despre mărimea sa colosală dar şi de ce ar putea să extermine umanitatea, dacă nu este oprit.

Trailer Nou Extins GODZILLA: Monstrul Ce Ne-ar Putea Trimite Înapoi În Epoca De Piatră

După ce au lansat un nou poster, cei de la Legendary, au hotărât ce a venit timpul pentru un al doilea trailer complet. Şi nu cred că acest trailer nou, vrea doar să ne tachineze, ci chiar să ne lămurească de ce ar trebui să vedem noua versiune a lui Godzilla.
Cu noi cadre fabuloase, noul trailer vine cu o grămadă de explicaţii interesante despre originile monstrului, indicii despre mărimea sa, dar şi despre secretomania cu care guvernul încearcă să acopere apariţia monstrului în marile oraşe.
Iar dacă filmul Godzilla din 1998, al regizorului Roland Emmerich, a jonglat cu ideea că monstrul uriaş a fost creat în urma unor teste nucleare ce s-au desfăşurat în Pacific, noul film Godzilla încearcă să ne propună ideea interesantă că, testele nucleare, erau de fapt încercări disperate de lichidare a monstrului, distorsionând puţin ideea preconcepută a fanilor de până acum.

GODZILLA 2014

Această idee nouă, plasează cumva intriga filmului, mai aproape de problemele contemporane ale umanităţii şi face din Godzilla, o problemă ce ar putea deveni în orice moment reală. De fapt, regizorul Gareth Edwards, se bazează pe această idee, aceea de a face filmul cât mai ancorat în realitate şi cât mai credibil, sugerând că omenirea, ar fi neputincioasă în faţa unei asemenea ameninţări.  Pe lângă o grămadă de cadre noi, avem şi o scurtă secvenţă în care o putem vedea pe Juliette Binoche, dar şi pe Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe sau Elizabeth Olsen.

Poster Godzilla 2014

Cel de-al doilea trailer Godzilla, este destul de extins şi încearcă per ansamblu, să ne amintească de proporţiile creaturii, dar şi de faptul că aroganța științifică a umanității, naşte monştri.
Premiera lui Godzilla este stabilită pentru 16 Mai.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.