Trailer Nou CAPTAIN AMERICA THE WINTER SOLDIER: Steve Rogers Se Confruntă Cu Un Inamic Puternic

Captain America are nevoie de ajutorul lui Falcon pentru a se confrunta cu un inamic formidabil şi  neaşteptat de puternic, în noul trailer pentru continuarea The Winter Soldier.

Trailer Nou CAPTAIN AMERICA THE WINTER SOLDIER: Steve Rogers Se Confruntă Cu Un Inamic Puternic

Există patru adaptări după benzile desenate Marvel Comics ce vor ajunge în cinematografe în 2014, iar primul dintre ele este Captain America: The Winter Soldier.  Continuarea aventurilor lui Captain America, serveşte nu doar ca un film de legătură între The Avengers și mega filmul de vara viitoare The Avengers: Age Of Ultron, dar reprezintă şi prima lansare de primăvară a celor de la Marvel Studios.  Noua producţie Marvel, este bazată pe una din cele mai populare serii de benzi desenate publicată pentru prima dată în 1941 şi intitulată Captain America: The Winter Soldier.
Pentru cei care nu sunt familiarizați cu benzile desenate Captain America, Winter Soldier este un personaj popular creat de scriitorul Ed Brubaker, care i-a dat viaţă fostului partener – despre care Captain America credea că este mort – Bucky Barnes, care în realitate a fost păstrat în criogenie, doar pentru a fi mai apoi programat de ruși pentru a deveni un asasin nemilos.  Primul trailer Winter Soldier a ridicat ştacheta unui trailer standard, fiind unul din cele mai bune trailere lansate la început de an.

Bucky Barnes este The Winter Soldier

Noul trailer, lansat cu ocazia evenimentului Super Bowl, are cadre noi şi prezintă noi imagini cu costumul lui Falcon, dar și caracteristici specifice ale inamicului neaşteptat de puternic cu care Steve Rogers (Chris Evans) este pe cale de a se confrunta.
După evenimentele cataclismice din The Avengers petrecute în New York, Steve Rogers trăieşte liniștit în Washington, DC, și încearcă să se adapteze la lumea modernă.
Dar atunci când un coleg din organizaţia S.H.I.E.L.D. este atacat, Steve este implicat într-o rețea de intrigi care amenință să pună lumea în pericol.
Unindu-și forțele cu Black Widow (Scarlett Johansson), Captain America se luptă pentru a expune conspirația imensă de care dă, în timp ce luptă cu un asasin profesionist trimis să-l reducă la tăcere.
Pentru a dezvălui conspiraţia integrală, Captain America și Black Widow apelează la ajutorul unui nou aliat: Falcon.
Cu toate acestea, ei vor afla în curând că luptă împotriva unui inamic neașteptat și formidabil.

Poster Oficial Captain America: The Winter Soldier

Anthony şi Joe Russo vor regiza această continuare în care mai joacă Samuel L. Jackson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Robert Redford, Hayley Atwell şi Toby Jones.
Filmul va fi lansat şi pe marile ecrane din România pe 4 Aprilie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.