Trailer Nou Pentru Filmul TRANSCENDENCE: SF-ul În Care JOHNNY DEPP Devine Viitorul Umanităţii

În noul trailer pentru filmul sci-fi Transcendence, omul de ştiinţă Will Caster (Johnny Depp) îşi încarcă materia cenuşie într-un supercomputer capabil de sensibilitate și inteligență colectivă, după un atentat asupra vieţii lui.

Trailer Nou Pentru Filmul TRANSCENDENCE: SF-ul În Care JOHNNY DEPP Devine Viitorul Umanităţii

Primul trailer şi cele mai multe din imaginile promo pentru filmul Transcendence – ce marchează debutul regizoral al directorului de imagine al filmului Inception, Wally Pfister – s-au concentrat mai mult pe atmosferă filmului, făcând aluzie mai mult la transformarea radicală pe care o suferă personajul interpretat de Johnny Depp, din carne și oase în pixeli și terabiţi, Dacă primul trailer al filmului, a făcut aluzie că Trancendence este un film tulburător despre relația umanității cu tehnologia, cel mai recent trailer, pe care o să îl vedeţi astăzi, nu schimbă total tactica, dar pune un accent mai mare, pe elementele de acțiune care apar în poveste, precum și pe grupul anti-tehnologie, grup ce pune de fapt, complotul filmului în mișcare.
RIFT, sau Revolutionary Independence From Technology, este un conglomerat extremist ce are o aversiune față de progresul tehnologic, fiind în special atraşi de munca omului de știință Will Caster (Johnny Depp), precum şi de munca soţiei lui Evelyn (Rebecca Hall) dar şi ce cel mai bun prieten al lor, Max Waters (Paul Bettany).

 Johnny Depp în Transcendence

De fapt, organizaţia este atât de pasionată de munca lui Will, încât îl împuşcă cu un glonț iradiat.
Noul trailer este unul foarte bun şi se separă de restul materialelor promoţionale, prin desfăşurarea mai detaliată a poveştii de bază, dar mai ales a momentului în care conștiința lui Will, este încărcata într-un supercomputer ce este capabil de sensibilitate și posedă inteligență colectivă.
De fapt, aceste noi cadre, aproape te fac să simpatizezi cu organizaţia ce l-a împuşcat pe omul de ştiinţă, stabilind astfel ferm, motivele pentru care RIFT și membrii săi, luptă împotriva tehnologiei.
Mesajul trailerului este foarte clar: odată ce Will devine o fantomă tehnologică, tot iadul se dezlănţuie atunci când el începe să îşi impună propria viziune a viitorului. Există o mare cantitate de cadre noi, iar o parte din ele sunt aproape pe punctul de a dezvălui prea multe din complotul filmului, dar, ca întotdeauna, este imposibil de spus cât de mult sunt dispuşi regizorul şi echipa sa să ofere fără să fi văzut filmul.
Un lucru e clar: acesta este cel mai bun trailer al filmul Transcendence până în prezent, aducând un echilibru de SF din şcoala veche și exploziile de acțiune dinamică.

Primul poster pentru SF-ul Transcendence cu Johnny Depp

Există un motiv bine întemeiat pentru care Transcendence, este unul dintre filmele cele mai aşteptate ale anului.  În aprilie, vom ști sigur, dacă filmul lui Wally Pfister a meritat așteptarea.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.