WILL SMITH Refuză Rolul Din INDEPENDENCE DAY 2

Producţia Independence Day 2, va trebui să îşi croiască drum spre inimile fanilor fără caracterul Steven Hiller interpretat de Will Smith, deoarece actorul a refuzat să mai apară şi în continuarea filmului din 1996.

Will Smith şi Ross Bagley în Independence Day 1996

În caz că nu ştiaţi, regizorul Roland Emmerich, a declarat în trecut că viitorul film Independence Day 2, are pregătite deja două scenarii separate, unul în cazul în care Will Smith nu va reveni la rolul ce l-a consacrat în 1996 şi unul ce îl include şi pe actor.
Ei bine, se pare că regizorul va trebui să se descurce fără Will Smith, de oarece actorul a refuzat să revină la rolul căpitanului Steven Hiller în continuarea Independence Day.
Deocamdată, nu este nimic oficial, dar surse apropiate actorului, au confirmat refuzul lui Will Smith la rolul ce l-a consacrat.

Capitanul Steven Hiller în Independence Day 1996

Încă nu ştim exact dacă întârzierea de începere a filmărilor a fost pusă pe seama faptului că actorul încă nu a confirmat întoarcerea sa într-unul din rolurile principale ale filmului, dar ştim oficial că filmul a fost amânat pentru lansare până în 2016, iar jocul de-a „se va întoarce, nu se va întoarce” a fos spulberat astazi, mai ales că regizorul a declarând în nenumărate rânduri, că Independence Day 2, se va realiza chiar dacă Will Smith va reveni sau nu.
Roland Emmerich
și partenerul său Dean Devlin, au reuşit să termine două versiuni ale scenariului, încă de anul trecut şi din câte se pare, scenaristul James Vanderbilt revizuieşte povestea din Independence Day 2, iar de data aceasta, va trebui să scoată din context, caracterul Steven Hiller.

Poster Independence Day 1996

Se pare că Will Smith nu a ajuns oficial să-i dea de veste regizorului Emmerich că a refuzat rolul, dar sunt mai mult decât sigur că vom auzi un comunicat oficial cât de curând.
Iar in caz ca te intrebai ce va contine povestea din Independence 2, regizorul Roland Emmerich a declarat că povestea continuărilor va avea loc la 20 de ani după acţiunea din filmul original şi se centrează pe un apel de urgenţă ce a fost trimis de primul val de extratereştri ce au invadat Pământul.
 ✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.