WILL SMITH Va Avea Abilităţi Speciale În Nou Thriller Sci-Fi Intitulat BRILLIANCE

Viitoarea producţie sci-fi Brilliance, este o adaptare a romanului cu acelaşi nume în care unu la sută din populaţia planetei, se naşte cu abilităţi cognitive sporite, iar actorul Will Smith va interpreta rolul unui agent cu astfel de abilităţi speciale.

Will Smith în Men In Black 3

Ultimele două roluri majore ale actorului Will Smith, au fost oarecum, în două filme sci-fi: After Earth şi Men In Black 3, iar după cum am spus ne nenumărate ori, actorul preferă filmele de acest gen. Ei bine, se pare că Will este dornic să continue cu această traiectorie a carierei lui şi cu următorul său proiect, deoarece, el este în tratative timpurii pentru rolul principal din viitorul thriller sci-fi intitulat Brilliance, film ce este în dezvoltare ca o potenţială trilogie de către cei de la Legendary Pictures și Universal. Filmul sci-fi, este bazat pe romanul cu acelaşi titlu scris de Marcus Sakey, iar acţiunea filmului are loc într-o lume în care unu la sută din oameni, se nasc cu abilităţi cognitive sporite, ce sunt porecliţi „brilliants”. Will Smith ar putea juca rolul unui agent federal al cărui abilitate este folosită pentru a face un bine umanităţii, prin vânarea de teroriști.

WILL SMITH Va Avea Abilităţi Speciale În Nou Thriller Sci-Fi Intitulat BRILLIANCE

Totuşi, personajul lui Will Smith, îşi găseşte naşul, atunci când trebuie să urmărească un al briliant, un personaj negativ ce este determinat să pornească un război civil.
David Koepp (Jurassic Park, War of the Worlds), a scris scenariul, iar Julius Onah (God Particle) este deja angajat la regia filmului.
Regizorul Onah, mai are în curs de dezvoltare un proiect sci -fi separat, pentru cei de la Paramount și compania lui J.J. Abrams, Bad Robot.
Will Smith pare a fi o alegere solidă pentru a conduce acest tip de thriller sci-fi cu un concept destul de popular, iar atașamentul său pentru genul science-fiction, ar pune clar filmul pe lista de dezvoltare rapidă. Actorul va putea fi văzut pe ecran alături de Margot Robbie în filmul Focus, ce va avea premieră în luna Februarie.

Will Smith

Cât despre filmul sci-fi Brilliance, iată ce spune sinopsisul oficial al romanului:
În Wyoming, o fetiță citește cele întunecate secrete ale oamenilor după modul în care aceştia îşi încrucişează brațele. În New York, un om ce simte modelele de pe piața financiară, reuşeşte să câştige 300 miliarde dolari. În Chicago, o femeie poate deveni invizibilă atunci când nimeni nu se uită. Toţi aceşti oameni cu abilităţi speciale, sunt numiţi „brilianţi” iar din 1980, o sută de oameni s-au născut în acest fel. Nick Cooper (Will Smith) este la fel, un agent federal, al cărui abilitate excepțională îi îngăduie să găsească şi să vâneze teroriști. Ultima țintă a lui, ar putea fi cel mai periculos om în viață, un „briliant” ce are intenția de a provoca un război civil. Ca să-l îl prindă, Cooper va trebui să calce peste toate valorile în care crede și va trebui să îşi trădeze propria natură.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.