300: ASCENSIUNEA UNUI IMPERIU Zdrobeşte Concurenţa Din Boxoffice Cu Un Debut Solid

Bătălia epică navală din filmul 300: Rise Of An Empire al regizorului Noam Murro şi producătorului Zack Snyder, cucereşte audienţa din întreaga lume, reuşind un debut financiar solid.

300: ASCENSIUNEA UNUI IMPERIU Zdrobeşte Concurenţa Din Boxoffice Cu Un Debut Solid

În timp ce publicul se întrebă dacă chiar era momentul oportun pentru a valorifica succesul masiv al filmului 300 din 2007 cu o continuare, se pare că o audiență considerabilă pentru această franciză distinctivă, încă mai există. 300: Rise Of An Empire a câștigat impresionanta sumă de 17,7 milioane dolari, în ziua de debut și în timp ce premiera primului film din franciză s-a apropiat de 70 milioane de dolari, continuarea Rise Of An Emprie ar putea atinge încasări de 45-50 milioane de dolari în acest week-end.
Ţinând cont că suntem la începutul anului, această sumă ar fi o realizare notabilă, având în vedere distanţa de realizare dintre filmul original și continuarea sa. Dar, fără îndoială, un impuls al încasărilor a fost prețul biletelor 3D şi decizia de a realiza filmul în IMAX, schimbare ce a adus spectatorilor, o cu totul altă experienţă vizuală.

Sullivan Stapleton şi Eva Green în 300: Ascensiunea Unui Imperiu

Rise Of An Empire, a realizat în plus, 28 de milioane dolari din vânzările internaţionale, ridicând astfel totalul încasărilor din weekend la 45 de milioane. Nu se ştie exact cum se va comporta producţia 300: Ascensiunea Unui Imperiu în cinematografele româneşti, având în vedere că publicul de la noi, preferă acest gen de filme. Totuşi, ultima producţie asemănătoare intitulată The Legend Of Hercules, ce s-a lansat în cinematografele noastre în luna Ianuarie, a fost destul de bine primită la noi şi foarte prost văzută internaţional.  Iar după ce am văzut filmul, spun cu admiraţie că 300: Ascensiunea Unui Imperiu, este suficient de bun, intens şi spectaculos pentru a ne convinge că merită o vizită la cinema, prin urmare, nu m-ar mira să devină unul din cele mai de succes filme ale acestei primăverii în cinematografele din România. Cel mai bun lucru al filmului este plasarea actriţei Eva Green în rolul unui personaj negativ.

Poster 300: Rise Of An Empire - Eva Green - Artemisia

Cealaltă surpriză nouă de week-end, este animaţia celor de la DreamWorks intitulată Mr. Peabody & Sherman, care a debutat vineri cu 8 milioane de dolari și este pe cale să acapareze aproximativ 33 milioane dolari până la final. Dintre filmele ce sunt în top, Non-Stop a suferit o cădere mică și a încasat în acest final de săptămână, 4,7 milioane dolari, în timp ce filmul biblic Son Of God a avut parte de o scădere notabilă.

   Titlu                                          Încasări în Weekend                          ÎnTotal
1. 300: Rise of an Empire         $45,050,000                                         $45.1
2. Mr. Peabody & Sherman       $32,500,000                                          $32.5
3. Non-Stop                                 $15,378,000                                          $52.1
4. The LEGO Movie                    $11,005,000                                          $225
5. Son of God                              $10,000,000                                          $41.5
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.